A Ayse genc Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2024 5 0 1 21 15 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse genc #1 Adet gördüm ,ama 1, buçuk gün ,mide bulantım ve göğüs hassasiyetim var bu durumu yaşayan varmı ? Hamilelik varmıdır ?
Adet gördüm ,ama 1, buçuk gün ,mide bulantım ve göğüs hassasiyetim var bu durumu yaşayan varmı ? Hamilelik varmıdır ?
iwanttobreakfree Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2024 518 129 18 16 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse genc #2 Ayse genc .!.: Adet gördüm ,ama 1, buçuk gün ,mide bulantım ve göğüs hassasiyetim var bu durumu yaşayan varmı ? Hamilelik varmıdır ? Genişletmek için tıkla... hayır yoktur regl döneminde / yumurtlama döneminde de hafif mide bulantısı görülebilir. göğüs hassasiyeti zaten regl öncesi başlar ve genelde regl bitene kadar sürebilir
Ayse genc .!.: Adet gördüm ,ama 1, buçuk gün ,mide bulantım ve göğüs hassasiyetim var bu durumu yaşayan varmı ? Hamilelik varmıdır ? Genişletmek için tıkla... hayır yoktur regl döneminde / yumurtlama döneminde de hafif mide bulantısı görülebilir. göğüs hassasiyeti zaten regl öncesi başlar ve genelde regl bitene kadar sürebilir