Gebeliğe Hazırlık Adet görememe ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ilk defa 2 tane ovulasyon testi yaptım ama maalesef yumurta görmedim. 1 aya yakındır folik asit kullanıyorum. Bir gebenin günlüğü diye bir hesap önermişlerdi buradaki arkadaşlar, adet masajı var onu yaptım ama günde bir iki defa 2 gün yaptım. Kahverengi akıntım başladı afedersiniz birkaç damla kan gelmişti adet oldum diye sevindim ama maalesef sonra yine akıntı geldi yarın yeniden yapacağım masajı biraz daha fazla olarak, umarım gelir bu defa. Yumurta için de masaj varmış adet olayım onu da deneyeceğim.
Aynen ebru ceylan ismi kadinin taniyorum bende youtubdan kendisini ama banada fayda etmedi masaj okadar yorum yazmislarki yaptim ertesi günü adet oldum diye yazan cok olmus yalan diye düsünmeye basladim acikcasi bilmiyorum sujok diye biseyde var terapi ellerin belirli noktalarini uyarip karabugday veya karabiber fixliyorlar aksam bantlayip sabah cikariyolar güya adet getiriyomus korelilerin terapisiymis bunu denicem malzemeleri alinca okadar caresizimki careleri nerelerde ariyorum warya cok üzgünüm birde cocuk istiyorum :(

Aynen ebru ceylan ismi kadinin taniyorum bende youtubdan kendisini ama banada fayda etmedi masaj okadar yorum yazmislarki yaptim ertesi günü adet oldum diye yazan cok olmus yalan diye düsünmeye basladim acikcasi bilmiyorum sujok diye biseyde var terapi ellerin belirli noktalarini uyarip karabugday veya karabiber fixliyorlar aksam bantlayip sabah cikariyolar güya adet getiriyomus korelilerin terapisiymis bunu denicem malzemeleri alinca okadar caresizimki careleri nerelerde ariyorum warya cok üzgünüm birde cocuk istiyorum :KK43:
Ben de istiyorum inşallah Allah nasip eder iyi düşünelim iyi şeyler olsun 😊

Back