Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet olmadan önceki birliktelikle adet gördükten sonra gebe kalınması mümkün değil sadece yerleşme kanamasını adetle karıştırıyorlar o da adet değil zaten. miktarı rengi farklı oluyor genelde daha az ve soluk pembe ya da kahverengi renginde damla damla oluyor.Kızlar adet görerek hamile olan var mı varsa nasıl belirtileriniz vardı acaba kaç gün sürdü nasıl oldun bilgilendirir misiniz ya da adet olduğunu sanıp düşük yapan oluyormuş o nasıl oluyor
Hani gebeliğinde adet görenler oluyormuş ya onlarda ki belirti ve süreci merak ediyorumadet olmadan önceki birliktelikle adet gördükten sonra gebe kalınması mümkün değil sadece yerleşme kanamasını adetle karıştırıyorlar o da adet değil zaten. miktarı rengi farklı oluyor genelde daha az ve soluk pembe ya da kahverengi renginde damla damla oluyor.
Hamile olanlar adet görmüyorlar böyle bir şey mümkün değil yerleşme kanamasını bazı kişiler adet sanabiliyor o da zaten adet değil daha az yoğun daha kısa süren pembe veya kahverengi lekelenme şeklinde meydana geliyoKızlar adet görerek hamile olan var mı varsa nasıl belirtileriniz vardı acaba kaç gün sürdü nasıl oldun bilgilendirir misiniz ya da adet olduğunu sanıp düşük yapan oluyormuş o nasıl oluyor
Benim söylemek istediğim 4 5 ay adet görenler bu şekilde yorum yapan yüzlerce kadın var ilk ay için söylemiyorumHamile olanlar adet görmüyorlar böyle bir şey mümkün değil yerleşme kanamasını bazı kişiler adet sanabiliyor o da zaten adet değil daha az yoğun daha kısa süren pembe veya kahverengi lekelenme şeklinde meydana geliyo
Bi şeyi merak ediyorum. Ultrasona görmeye gittiğinde o zaman bebek beklediğinden büyük çıkmış di mi ?Kızlar benim arkadaşım hamileyken adet oldu ve aynı şekilde 5 gün falan sürdü olabiliyor böyle ve yoğun şekilde olmuş o yüzden sonradan öğrendi hamile olduğunu, yerleşme kanaması falan değildi yani
Evet benim çevremde var 5 ay adet olduğunu sanıp aslında gebe olan . Ama hiçbir doktor bilimsel olarak sen hamileyken adet olmuşsun demez , kanama yaşanmış der. Yerleşme kanaması der, adet olmak teknik olarak uymuyor. Ama böyle bi şey mümkün kanama yaşamak ve bunun adet sanılması. Hiçbir fark olmuyor gayet arkadaşım adet günü kadar adet görmüş hatta belli her ay regli zamanlarına yakın zamanlarda görmüş ve o da regli sanmış .Doktora gittiğinde 5 aylık bir bebek varmış. Çok ayırt ediledebilir ayırt edilemeyedebilir anlattığım durumda ki gibi bunun için doktora gidersen zaten eğer 1 ay adet oldun sanıp gitmediysen ultrasonda hiç yoktan bi kese veya embriyo görmüş olursunBenim söylemek istediğim 4 5 ay adet görenler bu şekilde yorum yapan yüzlerce kadın var ilk ay için söylemiyorum
Ağrısı da olmuş muKızlar benim arkadaşım hamileyken adet oldu ve aynı şekilde 5 gün falan sürdü olabiliyor böyle ve yoğun şekilde olmuş o yüzden sonradan öğrendi hamile olduğunu, yerleşme kanaması falan değildi yani
Benim annem ablama hamileyken 6 ay düzenli olarak adet görmüşKızlar adet görerek hamile olan var mı varsa nasıl belirtileriniz vardı acaba kaç gün sürdü nasıl oldun bilgilendirir misiniz ya da adet olduğunu sanıp düşük yapan oluyormuş o nasıl oluyor