- 4 Mart 2020
- 16
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi Anneninyavrusuanne
Merhabalar adetimde 6 gün gecikme oldu acaba hamile olabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle bende polikistik over de vardı adet gecikmesi oluyordu onceden ama 2-3 ay düzenli olmuştu ocak ayın 27 sinde adet olmustum subat in de bitmişti ondan sonra adet olmadım uygulama üzerinden takip ediyorum 6 gün gecikme diyor kistten mi kaynaklıdır ki bu anlamadım cumartesi günü jinekolojiden randevu aldimNeden test yapmadınız? Hangi belirtileri yaşıyorsunuz
bunu buraya sorana kadar gidin test yapın
Bi kan testi yapsaydınız kesin çıkardı benim seni ay kadar geciktiği oldu polikistik över var bende de inşallah sizin gebeliktirŞöyle bende polikistik over de vardı adet gecikmesi oluyordu onceden ama 2-3 ay düzenli olmuştu ocak ayın 27 sinde adet olmustum subat in de bitmişti ondan sonra adet olmadım uygulama üzerinden takip ediyorum 6 gün gecikme diyor kistten mi kaynaklıdır ki bu anlamadım cumartesi günü jinekolojiden randevu aldim
Ay yeni doğum yaptım 7.5 ay oldu bir tane kızım var korunuyorduk eşimle istemiyorduk uzun bi süre ama bilmiyorum bakalımBi kan testi yapsaydınız kesin çıkardı benim seni ay kadar geciktiği oldu polikistik över var bende de inşallah sizin gebeliktir
biliyosanız madem buraya yazmanızın mantığını çözemedim. burdakiler size test yapacak değil yaniSağolun ben bilmiyordum o kadarını da
Çok kabasiniz benim başka sorunlarimda var diğer kişiyle yazistiklarimi oku istersen bibiliyosanız madem buraya yazmanızın mantığını çözemedim. burdakiler size test yapacak değil yani
bunun kabalıkla alakası yok burda size kimse şifa olmaz gidip o yazıştıklarınıza doktora sormanız daha mantıklı geldi banaÇok kabasiniz benim başka sorunlarimda var diğer kişiyle yazistiklarimi oku istersen bi
Burda ayni sorunu yaşayan vardır muhakkak kibunun kabalıkla alakası yok burda size kimse şifa olmaz gidip o yazıştıklarınıza doktora sormanız daha mantıklı geldi bana