adet gorup hamile kalan varmi

safzuzu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
99
35
8
31
Kizlar merhaba.ben ayin 16 adet gordum.duzenli adetim olur.bu defa 2 gun erken oldum.her zamankinnen az kanamam var.awiri uykum var,halsizim..adet gorupde sonradan hamile oldugunu oyrenen varmi..

adetinizin bu ay az olması hamile olduğunuz anlamına gelmez
çok şüphelendiyseniz bir test yapın

Ben ikinci cocugumda ustune adet gordum ama adet gibi degildi tam gununde oldu bir gun yada iki gun geldi rengi kahverengiydi hicbir belirtim yoktu ben hic anlamadim ogrendigimde 2.5 3 aylikti ;)

Adetim bitdi dun.dun geceden qasiklarimda agri var.dogru adetimin az olmasi hamile oldugum anlamina gelmez amma,bu sefer farkli.oyleden sonra cok uykum oluyo.akwam dayanamiyorum,saat 8 oldu.uyumak istiyorum

Ben ikinci cocugumda ustune adet gordum ama adet gibi degildi tam gununde oldu bir gun yada iki gun geldi rengi kahverengiydi hicbir belirtim yoktu ben hic anlamadim ogrendigimde 2.5 3 aylikti :KK66:
Canim allah cocuklarini korusun inwallah.hayirli bi evlat olsunlar sana:KK46:

Saol canim insallah ne oldu senin durumun doktora gittinmi guzel haberler varmi

Yok canim gidenemedim.korkuyorum.ya hic bir wey yoksa.hayal kirikligi:KK61:.ama kasiklarimda agrilarim var.sakni adet olacakmiwim gidi.hic boyle olmamiwdi

Yok canim gidenemedim.korkuyorum.ya hic bir wey yoksa.hayal kirikligi:KK61:.ama kasiklarimda agrilarim var.sakni adet olacakmiwim gidi.hic boyle olmamiwdi

Ben de merak ettim şimdi yaa geç döllenmiş olabilir bi test yapsan hayal kırıklığı olacaksa olsun sonra aklında kalmasından iyidir bence, eğer dusuk falansa Allah korusun haber et

Ben de merak ettim şimdi yaa geç döllenmiş olabilir bi test yapsan hayal kırıklığı olacaksa olsun sonra aklında kalmasından iyidir bence, eğer dusuk falansa Allah korusun haber et
Dogru soyluyorsun canim.yarin bir test aldirmam lazim.hic bir wey yoksada Allah her weyin iyisini bilir.bu arada ben size azerbaycandan katiliyorum.cok tewekkur ederim bana yardim etdiyiniz icin

Kizlar benimde bir sorunum var yardimci olursaniz cok sevinirim. Gecen ay 1 hafta gecikmeli adet oldum. Adetim bittikten 1 hafta sonra 3 gun boyunca kesik kesik kahverengi kanamam oldu ve gecti. Bu ayin 9unda yani yumurtlama donemimde nisanlimla iliskiye girdim ama bu ay icinde sadece o gun oldu. Prezervatif ile korunduk ama bosalma vajina ustune oldu cok az. Bu ayda 4 gun gecti hala adet olamadim. Gebelikle ilgili bir durum olabilir mi? Yoksa bir saglik problemi mi bu? Kafam cok karisti..

Bir test al bence. Gebelik varsa cikar.eger yoksa,adet duzensizliyi var sende.benimde adet duzensizliyim vardi.1 yil once.4-5 gun gecikdiyim de oldu.erken adet oldugumda.cok wukur wimdi her wey yolunda.

Bir test al bence. Gebelik varsa cikar.eger yoksa,adet duzensizliyi var sende.benimde adet duzensizliyim vardi.1 yil once.4-5 gun gecikdiyim de oldu.erken adet oldugumda.cok wukur wimdi her wey yolunda.

Yani gebelik ihtimali cok riskli su anda benm :( risk var midir diyosun yani? Ben hic ihtimal vermemistim aslinda ama yinede bi acaba vardi kafamda. Vajina ustune gelen spermle gebelik olusur mu ki _?

Yani gebelik ihtimali cok riskli su anda benm :KK43: risk var midir diyosun yani? Ben hic ihtimal vermemistim aslinda ama yinede bi acaba vardi kafamda. Vajina ustune gelen spermle gebelik olusur mu ki _?
Canim aslinda olusa bilir.ama bu cok cok az gorunen bir weydir.gebe olma ihtimalin cok az.senin onceki adetlerin hep duzenlimi olurdu?

Canim aslinda olusa bilir.ama bu cok cok az gorunen bir weydir.gebe olma ihtimalin cok az.senin onceki adetlerin hep duzenlimi olurdu?

Yanii su sekilde olyodu hep 30-31-33-29 gunlerde oluyodum. Duzenli sayilir mi bilmyorum. İlk dfa gcen ay 37. Gunde oldum. En gecikmis hali oydu. Su anda da 34. Gundyim.

Evet bende oyle oluyordum.duzensiz gibi.yine de belkle.bence gebelik deyil.sadece gecikme oluyor sende.2-3 gun bekle.eger adet olmazsan test al.sonucu bizimle paylawirsin

En kisa zamanda adet olurum da umarim onu paylasirim. Ama kesinlikle bi doktora gidicem. Cunku hic olmazdi bu ay siddetli agri ve kahverengi kanama yasadim iki adet arasinda. Umarim ciddi birsey yoktur. Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin zuzu :)

En kisa zamanda adet olurum da umarim onu paylasirim. Ama kesinlikle bi doktora gidicem. Cunku hic olmazdi bu ay siddetli agri ve kahverengi kanama yasadim iki adet arasinda. Umarim ciddi birsey yoktur. Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin zuzu :)
Inwallah her wey istediyin gibi olur canim.yani adet olirsun bir problem olmaz.bencede bir doktora gorunsen iyi olur:))

Size camasir suyu ile gebelik testi Yaptım onun fotoğraf ini atsam yorum yapar misinjnz

Back
X