Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim allah cocuklarini korusun inwallah.hayirli bi evlat olsunlar sanaBen ikinci cocugumda ustune adet gordum ama adet gibi degildi tam gununde oldu bir gun yada iki gun geldi rengi kahverengiydi hicbir belirtim yoktu ben hic anlamadim ogrendigimde 2.5 3 aylikti![]()
Yok canim gidenemedim.korkuyorum.ya hic bir wey yoksa.hayal kirikligi.ama kasiklarimda agrilarim var.sakni adet olacakmiwim gidi.hic boyle olmamiwdi
Dogru soyluyorsun canim.yarin bir test aldirmam lazim.hic bir wey yoksada Allah her weyin iyisini bilir.bu arada ben size azerbaycandan katiliyorum.cok tewekkur ederim bana yardim etdiyiniz icinBen de merak ettim şimdi yaa geç döllenmiş olabilir bi test yapsan hayal kırıklığı olacaksa olsun sonra aklında kalmasından iyidir bence, eğer dusuk falansa Allah korusun haber et
Bir test al bence. Gebelik varsa cikar.eger yoksa,adet duzensizliyi var sende.benimde adet duzensizliyim vardi.1 yil once.4-5 gun gecikdiyim de oldu.erken adet oldugumda.cok wukur wimdi her wey yolunda.
Canim aslinda olusa bilir.ama bu cok cok az gorunen bir weydir.gebe olma ihtimalin cok az.senin onceki adetlerin hep duzenlimi olurdu?Yani gebelik ihtimali cok riskli su anda benmrisk var midir diyosun yani? Ben hic ihtimal vermemistim aslinda ama yinede bi acaba vardi kafamda. Vajina ustune gelen spermle gebelik olusur mu ki _?
Canim aslinda olusa bilir.ama bu cok cok az gorunen bir weydir.gebe olma ihtimalin cok az.senin onceki adetlerin hep duzenlimi olurdu?
Inwallah her wey istediyin gibi olur canim.yani adet olirsun bir problem olmaz.bencede bir doktora gorunsen iyi olur:))En kisa zamanda adet olurum da umarim onu paylasirim. Ama kesinlikle bi doktora gidicem. Cunku hic olmazdi bu ay siddetli agri ve kahverengi kanama yasadim iki adet arasinda. Umarim ciddi birsey yoktur. Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin zuzu :)