- 20 Ağustos 2025
- 58
- 17
- 3
- 31
- Konu Sahibi gulbal9474
Merhaba 5gun erkenden adet oldum malesefMerhaba test yaptınız mı acaba benim şuan 6 tastten 4ü pozitif 2si negatif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 5gun erkenden adet oldum malesefMerhaba test yaptınız mı acaba benim şuan 6 tastten 4ü pozitif 2si negatif
Cok teşekkür ederim oğlum ishal salgına yakalandi sanirm bide evce gribizSanki belirtileri hamilelik gibi ama inşallah öyledir aldın mı testi yaptın mı bir de oğlunun nesi var geçmiş olsun iyi mi
Anladım 28 ağustostu 23-24-25i lekelenmem oldu üç gün olsaydı şimdiye net çıkması gerekti sankiMerhaba 5gun erkenden adet oldum malesefadetinize kaç gün var peki
Çok geçmiş olsun canımCok teşekkür ederim oğlum ishal salgına yakalandi sanirm bide evce gribiz5 gün erkenden adet oldum malesef
İdrar testini tekrarladinmi pekiAnladım 28 ağustostu 23-24-25i lekelenmem oldu üç gün olsaydı şimdiye net çıkması gerekti sanki
Ne durumdasın canım oldun mu adetÇok geçmiş olsun canımadet oldun mu erken olmuş baya benimde bugün olmam lazım ama olmadı daha ameliyat sonrası değişti büyük ihtimalle
Hayır yarın ilk idrarla yapıcamİdrar testini tekrarladinmi peki
Olmadım canım tedirginim şişkinliğim var korkutuyor biraz beni belki ameliyattan sonra düzenim değişmiştirNe durumdasın canım oldun mu adet
Ameliyattan sonra kaçıncı ayındasin canımOlmadım canım tedirginim şişkinliğim var korkutuyor biraz beni belki ameliyattan sonra düzenim değişmiştir
Ay hadi rabbim buyuk mutlaka burayada yaz sonucu gönlüne göre versin rabbimHayır yarın ilk idrarla yapıcam
Yaptım canım negatif maalesefAy hadi rabbim buyuk mutlaka burayada yaz sonucu gönlüne göre versin rabbim![]()
Kaç gün geçti şuan pekiYaptım canım negatif maalesef
Bilmiyorum ki düzensiz genelde geçen lekelenmem oldu ben onu adet saydımKaç gün geçti şuan peki
Bikac gün daha bekle bakalım olmazsa bi kan verirsinBilmiyorum ki düzensiz genelde geçen lekelenmem oldu ben onu adet saydım
İlk ay daha canım regl olmadım hala gecikmesi normal ama dimiAmeliyattan sonra kaçıncı ayındasin canım
He tabi o zaman normal 40.45 günü bulabiliyormus diye duymuştum ama ben 1 ay olunca oldum hemen reglimi ben dış gebelik gecirelide tam 4 ay oldu 40ın çıkmasını bekleyeceksin zatenİlk ay daha canım regl olmadım hala gecikmesi normal ama dimi
Şişkinliğim filan var geçmedi bir türlü korkuttu beni açıkçası bir yandan da sanki hiç belirti yok gibi hissediyorum karmakarışık hissediyorum benimde neredeyse 1 ay olacakHe tabi o zaman normal 40.45 günü bulabiliyormus diye duymuştum ama ben 1 ay olunca oldum hemen reglimi ben dış gebelik gecirelide tam 4 ay oldu 40ın çıkmasını bekleyeceksin zaten
Cunku adet gününe daha vardır ondan siskinligin falan yoktur. Bide betan yeni sifirlanmistir sanirimŞişkinliğim filan var geçmedi bir türlü korkuttu beni açıkçası bir yandan da sanki hiç belirti yok gibi hissediyorum karmakarışık hissediyorum benimde neredeyse 1 ay olacak
Normalde takvimime göre 31 inde regl olmam gerekiyordu 5 gün gecikti ameliyat sonrası hemen regl oldum ilk regl o dedi doktor şimdiki daha gelmedi amaCunku adet gününe daha vardır ondan siskinligin falan yoktur. Bide betan yeni sifirlanmistir sanirim
Test demedinmi peki hiçNormalde takvimime göre 31 inde regl olmam gerekiyordu 5 gün gecikti ameliyat sonrası hemen regl oldum ilk regl o dedi doktor şimdiki daha gelmedi ama