Adet görüp hamile olan varmı

Bende merak ediyorum bu konuyu bu ay adetim çok az sürdü ağrılarımda hiç geçmedi kasık ağrısı oluyor karın ağrısı oluyor idrar testi yaptım negatif ama

Canım yoğunluğu nasıldı kanamanın kaçıncı gün bide bugün kan tahlili versen aslında ben öyle bişey olsa duramazdım
Bildiğin normal adet kanaması tek fark adet olmadan bir hafta önce üç gün arayla lekelenme yaşadım sonra adet gördüm dördüncü gün test yaptım çok silik çıktı ikinciyi yaptım pembesi dagildi

Bildiğin normal adet kanaması tek fark adet olmadan bir hafta önce üç gün arayla lekelenme yaşadım sonra adet gördüm dördüncü gün test yaptım çok silik çıktı ikinciyi yaptım pembesi dagildi
Benim de öyle oldu lekelenme oldu sonra gününde adet geldi ama 2 gün sürdü sonra geri lekenme şeklinde devam etti test yaptım bende ama çıkmadı hiç bişey sen belki üstüne görme yaşıyorsun canım olmayınca silik de olsa çıkmıyor bide adetimin 2. Günü sağ kasığım çok ağrıdı bacağıma vuracak şekilde regl ken olur belki ama insan kendi vücudunu bilir daha önce olmayan bi ağrıydı bide afedersin eşimle ilişki oldu tamamen lekelenme bitince ağrı oluyor ilişki sırasında bi değişik sanki orası kendini kapatıyor gibi

Bu durumlar normalde yaşanmaz yani adet görmek hamileysek eğer ama bende şuan emin değilim çok silik çünkü acaba sende myom olabilirmi kendini kapatiyor dediğin icin , bide hamile olduğu halde beş ay altı ay adet görmeye devam edenler var

Bilmiyorum ki canım çatlatma tedavisi görmüştüm adet oluncada gitmedim kist felan olunca mı kapatıyor ora kendini

Adet gördüğü halde hamile olan varmı
Ben 3 temmuz da adet gördüm adet bitti hiç olmayacak şekilde 4 gün kahverengi akıntı geldi hiç olmazdı sonra hafif bi baş dönmesi ve midemnde bi tuhaflık vardı. Ben de yumurtlama haftamdı baktırayım diye muayane ye gittim kese gözüktü ama doktor şok oldu. Benim kanım da da çıkmıyor. Yarın tekrar kese kontrolü yapılacak. Kiminin kanın sa da çıkmazmış garip belki ama bunu bizzat yaşıyorum

Bende bu ay böyle çok tuhaf bi durum yaşadım adetim çok az oldu gerisi hep kahverengi lekelenme şeklinde test yaptım şu ucuz olanlardan silik çizgi çıktı 2 testtede sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı oda boşa umutlanmayım diye kan tahlili vermedim ama üşütüyormuyum bilmiyorum ama göğüslerim ağrıyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…