- 23 Nisan 2022
- 36
- 6
- 36
- 27
Böyle yorum okudukça ben de o kadar meraklanıyorum kii sormaNe zaman ve nasıl farkettiniz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle yorum okudukça ben de o kadar meraklanıyorum kii sormaNe zaman ve nasıl farkettiniz ??
Benim şu konu aşırı dikkatimi çekiyor ya ahahaha bende merak ediyorumBöyle yorum okudukça ben de o kadar meraklanıyorum kii sorma![]()
Evet benim de ahshj Ben baya araştırdım başka forumda da okudum ilk ay normal şekilde regl görenler oluyormuş ciddenBenim şu konu aşırı dikkatimi çekiyor ya ahahaha bende merak ediyorum
Ben şeyi merak ediyorum mesela bende regli oldum hamile kalmadan önce hiç üstüne mi gördüm acaba diye düşünmedim ki birde diğer reglime göre az oldum sonra 1 ay sonra bi aöğrendim ben hamileyim üstüne mi gördüm falan derken baktım ultrason o günü regli günü olarak alıyor. Doktora sordum o üstüne görme olsa bebek daha büyük olurdu diyor ahahaha Regliden önce bi 4 haftalık olduğunu öğrenen var. Valla değişikEvet benim de ahshj Ben baya araştırdım başka forumda da okudum ilk ay normal şekilde regl görenler oluyormuş cidden
Birde o değil insan adet olsa bile içten içe umutlanıyor bunun yüzündenBen şeyi merak ediyorum mesela bende regli oldum hamile kalmadan önce hiç üstüne mi gördüm acaba diye düşünmedim ki birde diğer reglime göre az oldum sonra 1 ay sonra bi aöğrendim ben hamileyim üstüne mi gördüm falan derken baktım ultrason o günü regli günü olarak alıyor. Doktora sordum o üstüne görme olsa bebek daha büyük olurdu diyor ahahaha Regliden önce bi 4 haftalık olduğunu öğrenen var. Valla değişik
Bazen Regliden farkı oluyor hadi ona tamam ama bazen tam regli günü yoğun kanama yaşayan var . Biri 4 gün görmüş bildiğin regli yani bi gittim 4 haftalık diyor şokluk durum ahahahBirde o değil insan adet olsa bile içten içe umutlanıyor bunun yüzündenÇok garip gerçekten
Evet ben de lekelenmeyi normal görüyorum ama adet gibi yaşayana şaşırıyorum cidden. Birde benim başıma da geliyomuşBazen Regliden farkı oluyor hadi ona tamam ama bazen tam regli günü yoğun kanama yaşayan var . Biri 4 gün görmüş bildiğin regli yani bi gittim 4 haftalık diyor şokluk durum ahahah
Ben buraya girmeden önce böyle bi şeyi bu kadar tahmin etmiyordum şimdi çevrem de regli olmadım dediğinde hamile misin şakası yapardım şimdi regli oldum ama midem bulanıyor diyor yine hamile misin diyorum nasıl diyor anlatamıyorumEvet ben de lekelenmeyi normal görüyorum ama adet gibi yaşayana şaşırıyorum cidden. Birde benim başıma da geliyomuşGelse keşke ahahaha
Valla benim de adetim yeni bitti ama hâlâ bel ağrım devam ediyorBen buraya girmeden önce böyle bi şeyi bu kadar tahmin etmiyordum şimdi çevrem de regli olmadım dediğinde hamile misin şakası yapardım şimdi regli oldum ama midem bulanıyor diyor yine hamile misin diyorum nasıl diyor anlatamıyorum![]()
Dur ben araştırdım kanama bittikten 3-4 gün sonra kanda kesin cıkıyor beybi Ahahhahaha ona göre baktırabilirsinValla benim de adetim yeni bitti ama hâlâ bel ağrım devam ediyorOkuduklarım kafayı yedirtti bana da
![]()
Dur ben araştırdım kanama bittikten 3-4 gün sonra kanda kesin cıkıyor beybi Ahahhahaha ona göre baktırabilirsin![]()
Oyy guzum ya , ne zamandır planlıyorsunuz ?ay hiç de umut bağlamak istemiyorum yeni bat 4-5 Aralık bakalım bu ay nasip
![]()