• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gunlerinde tansiyon dusuklugu

Gonul599

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
17
0
1
34
Merhaba arkadaslar.Bu ay regl gunlerimde tansiyonum dusuyor basim donuyor.kimler boyle bir durum yasiyor?lutfeeen cevap verin

Bende oluyor bu durum bayılacak gibi oluyorum hatta sonra geçiyor
Kac gun oluyor?reglimin 3gununnen basladi.sabahtan aksama boyle oluyorum tansiyon dusuyor basim donuyor.hatta bugun adetim bitiyor ama donmem hala devam.acilden gelip igne yaptilar hala donuyor :((((

Genelde ilk günler bide yaklaştığı zamanlar olduktan birkaç gün sonra geçiyor Bi kan değerlerine baktır istersen

Allah bağışlasın 😊d vitamin eksikliği de yapar baş dönmesi takviyesine başla muhakkak

Allah bağışlasın 😊d vitamin eksikliği de yapar baş dönmesi takviyesine başla muhakkak
Coksagolun 💋💋evet bugun basladim d vitamini icmeye.depresyon halimde var dogum sonrasi.simdide adet sirasinda bas donmesi cok korkuyorum.resmen hastalik hastasi oldum.surekli kendimde birwey ariyorum.agliyorum sikca.neden boyle oluyorum onuda bilmiyorum :((((

Bende de vardı eksiklik aynı anlattığınız gibiydim kendimi dinliyordum kafama takıyorum herşeyş dert sıkıntı ediyordum hasta olmadığıma rağmen hastaymışım gibi yada olacakmışım gibi hissediyordum sonra d vitamin eksikliği çıktı başladım tedavisine hepsi gitti sadece adete yakın oluyor oda hormanların etkisi artık 😄

Bende de vardı eksiklik aynı anlattığınız gibiydim kendimi dinliyordum kafama takıyorum herşeyş dert sıkıntı ediyordum hasta olmadığıma rağmen hastaymışım gibi yada olacakmışım gibi hissediyordum sonra d vitamin eksikliği çıktı başladım tedavisine hepsi gitti sadece adete yakın oluyor oda hormanların etkisi artık 😄
Ay canim cok tesekkur ederim icimi rahatlatdin.Ben Azerbaycandan yaziyorum Azeriyim zaten.
Boyle bas donmesi ilk defa yasiyorum adet doneminde bilmem rahim kendinimi topluyor dogum sonrasi ne boyle hic bilmiyorum

Rica ederim kuzum ne demek 🤭onunla alakalı olacağını sanmıyorum çünkü 6 ay olmuş siz doğum yapalı toplamıştır kendisini korkmayın düşünmemek mesela kendinizi dinlememek için boş kalmayın o zaman daha takıyor insan daha kötü hissetmene neden oluyor psikolojide etkiliyor baya 😊

Canim cok dogru soylediniz.cok iyi geldiniz bana.daha cok iletisimde olmak isterdim.instagram adresiniz varmi ?

Back
X