Adet günü Beta-hcg 0.45 çıktı ..

baby23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
2.372
2.421
Merhaba, hikayem çok uzun ama kısaca anlatayım,
gecen ay kürtaj oldum düşük olduğu için parça kalmasın diye, 4 martta ..
ilk adeti bekleyip sonra gereken genetik testleri yaptıracaktım, kürtajdan 1 hafta sonra beta 0 olana kadar baktırdım bu arada 0 olunca bıraktım .. sonra coraspirin ve folidoce kullNmaya başladım yine .. Kürtajdan 3 hafta sonra tek ilişki oldu korunmalı .. ben 4 gündür hamilelik belirtilerimin aynısını yaşıyorum çok korktum dün akşam yaptırdım beta 0.45 çıktı, oradaki bayana sordum şüpheli dedi ama 4 hafta oldj tam 29.gün bugün bu değer negatif değil mi ? Yani sonradan artması mümkünmü ?

Merhaba, hikayem çok uzun ama kısaca anlatayım,
gecen ay kürtaj oldum düşük olduğu için parça kalmasın diye, 4 martta ..
ilk adeti bekleyip sonra gereken genetik testleri yaptıracaktım, kürtajdan 1 hafta sonra beta 0 olana kadar baktırdım bu arada 0 olunca bıraktım .. sonra coraspirin ve folidoce kullNmaya başladım yine .. Kürtajdan 3 hafta sonra tek ilişki oldu korunmalı .. ben 4 gündür hamilelik belirtilerimin aynısını yaşıyorum çok korktum dün akşam yaptırdım beta 0.45 çıktı, oradaki bayana sordum şüpheli dedi ama 4 hafta oldj tam 29.gün bugün bu değer negatif değil mi ? Yani sonradan artması mümkünmü ?

0-5 arasi negatif diye biliyorum.hamile falan degilsiniz yani.bu sonuca supheli diyenede sasirdim sahsen

umudunuzu kırmak istemem ama sonuç negatif, benimde geçen ay adetim 2 gün geciktiğinde 0,1 çıkmıştı. zaten ertesi gün adet oldum

umudunuzu kırmak istemem ama sonuç negatif, benimde geçen ay adetim 2 gün geciktiğinde 0,1 çıkmıştı. zaten ertesi gün adet oldum
Umutlanmıyorum zaten adetimi bekliyorum ama ilginç bi şekilde belirtilerim var, iki hamilelik geçirdim cahil değilim ben ikiside kötü sonuçlandı tam genetik testleri yaptırıcaktm bu olay oldu .. 0-5 arası negatif biliyorum arkadaşlar :) ben anlatamadım ddrdimi sanırım, başına bu olaya benzer birşey gelen vardır da onlar yazar diye düşündüm .. teşekkürler yorumunuz için yimede :)

0-5 arasi negatif diye biliyorum.hamile falan degilsiniz yani.bu sonuca supheli diyenede sasirdim sahsen
Teşekkürler aydınlatıcı yorumunuz için :) ben hamile olup olmadığımı sormadım, başına kürtajdan sonra bu tür olay gelen var mı diye merak edip yazdım ..

X