Adet günü gebelik testi

babiessss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
39
9
1
22
Kızlar merhaba bugün olması gereken adet günümdü 20nisan yani ama olmadım test yaptım ben de akşam üzeriydi o yüzden de net değil ama testime bakar mısınız hayali olarak ben mi bir gölge görüyorum yoksa gerçekten ufak da olsa bir şey var mı cevaplarsanız çok sevinirim🙏🏻

Eklentiler

• IMG_1646.webp
    IMG_1646.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_1650.webp
    IMG_1650.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 56
evet çok uçuk bi ikinci çizgi gördüm ben de. iki gün sonra testi tekrar edin gebelik varsa daha net olacaktır. zaten gecikmeniz devam ederse de anlarsınız. umarım gönlünüzce olur her şey

evet çok uçuk bi ikinci çizgi gördüm ben de. iki gün sonra testi tekrar edin gebelik varsa daha net olacaktır. zaten gecikmeniz devam ederse de anlarsınız. umarım gönlünüzce olur her şey
Çok teşekkür ederim cevabınız için kimse görmeseydi eğer cidden delirdiğimi düşünecektim 😂
bi umut için ışıklı ortama rağmen telefonun flaşıyla kör olana kadar az bakmadım ben de 😂🙏🏻 o yüzden bunu hemen gördüm yani:)
Anlıyorum sizi gerçekten 😂hayırlısı olsun hepimiz adına 🙏🏻

Bu sabah da ilk idrarla tekrarladım dayanamayıp herhangi bir koyulaşma vs yok dünküyle aynı fazla sabırsızım sanırım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 39
bi umut için ışıklı ortama rağmen telefonun flaşıyla kör olana kadar az bakmadım ben de 😂🙏🏻 o yüzden bunu hemen gördüm yani:)
Yeni attıklarıma bakar mısın rica etsem bir de bugün yaptığım testin içini açıp koyulaştırdım ışığı ve cidden var gibi ne diyorsun 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_1693.webp
    IMG_1693.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 28
Back
X