• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü gecikme gebelik belirtisi yaşayanlar

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
293
73
28
Hanımlar ben artık negatif görmekten test yapamayanlardan evde test bile yok zaten bugün adetim gecikti geçen aylarda adetim hep bir gün iki gün erkene çekti 28 günde bir olurdum ama 26-27 günde bir olmaya başlamıştım iki üç aydır şmdi de 2 farklı uygulamaya göre birinde 2 gün birinde bir gün gecikmedeyim ama sadece kabızlık ve ara ara sızı şeklinde giren bir ağrım var okadar yardımcı olabilirmisiniz daha önce yaşayan oldu mu bu arada Hsg çekildim 2 ay oldu bu 3.ayım

Beta 29 ve hamile gözüküyorum günüm daha geçmedi adet günüme 1 gün var kabızlık yaşıyorum ağrı nasıl söyler misin bide nerede oluyor

Kasıklarımda ama içinde gibi böyle sızı şeklinde adet ağrısı gibi değil ama adetin 3. Gününde plan hafif sızı gibi iş yapınca yorulunca daha çok ağrıyor

Keşke bende güzel haberleri alsam okadar çok ihtiyacım var ki bir umut işte sabahı beklicem gecede olmazsam eğer umudum artar gibi

Hanımlar ben artık negatif görmekten test yapamayanlardan evde test bile yok zaten bugün adetim gecikti geçen aylarda adetim hep bir gün iki gün erkene çekti 28 günde bir olurdum ama 26-27 günde bir olmaya başlamıştım iki üç aydır şmdi de 2 farklı uygulamaya göre birinde 2 gün birinde bir gün gecikmedeyim ama sadece kabızlık ve ara ara sızı şeklinde giren bir ağrım var okadar yardımcı olabilirmisiniz daha önce yaşayan oldu mu bu arada Hsg çekildim 2 ay oldu bu 3.ayım
Ben de büyük ihtimalle gebeyim iki teste pozitif gördüm beyaz akintim vardı sut kesiği gibi regliye 7 gün kala başladı artarak devam etti hep regl olacak gibi ağrım aldı sadece bu sabah dusa girerken bacaklarıma ve göğsüme bir baktim bir syeu kirmizi kırmızı damar gayet belirgin şekilde duatan çıktım peçeteye bildiğiniz yumurta akı gibi yoğun esnekbir akıntı geldi hemen test yaptım pozitif görünüyor

bende de gelmişti o esnek akıntı ama adetime 4 gün kala felandı sanırım bu sabahta süt kesigi gibi akıntım geldi ama kesildi akıntı daha çok şeffaflaştı anlamlandıramadığım şeyler çok dinlemedim bı ay kendimi dinlersem belirti bulurum diye

Uok akintim değil kırmızı olan damarlarım kırmızı kirmiziydi gogsumde
Ben bakmadım ama bazen bende oluyordu oda sıcak suyun etkisinden yada aşırı eksersiz hareketten dolayı olmuş bir kaç kere heveslenmiştim artık ona da bakmıyorum suan hiç belirti kollamıyorum yani zaten sabaha kadar adet olmazsam şüphelenirim de olursam zaten birşey yoktur demektir test yapmak istemiyorum zaten direk kan vermek istiyorum testler yanıltıyor

Sana tavsiyem adetin geciksin hemen kana gitme inşallah gebeliktendir hsg gerçekten işe yarıyor burda hsg sonrası hemen hamile kalan çok var kuzenimde hsg sonrasi hamile kaldı 4.ayinda.. bende hsg cektirmistim 29 Eylül'de.. ikinci adeti olmadan hamile olduğumu öğrendim ama kimyasala döndü 🥹 o yüzden acele etme geciksin biraz adetin kan vereceksen 7 günlük gecikmeden sonra kan ver

Doğru diyorsun Birtane benimde. Kayıp gebeliğim var beklemek en doğrusu yarını anlatırsam bekleyeceğim

Doğru diyorsun Birtane benimde. Kayıp gebeliğim var beklemek en doğrusu yarını anlatırsam bekleyeceğim
Benim ikinci kimyasal oldu .. beklemek zor gerçekten rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin

Keşke bende güzel haberleri alsam okadar çok ihtiyacım var ki bir umut işte sabahı beklicem gecede olmazsam eğer umudum artar gibi
Benim de yumurtlamadan sonra çok fena kasık ağrım bel ağrım oldu sonra sol yumurtalık ve kasıkta sanki iğne batması gibi acı hissettim ara ara

Benim de yumurtlamadan sonra çok fena kasık ağrım bel ağrım oldu sonra sol yumurtalık ve kasıkta sanki iğne batması gibi acı hissettim ara ara inşallah gebelik vardır Allâh seninde kucağını doldursun evlat hasreti çektirmesin 🤲🏻

Back
X