• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 8 gün geçti beta düşük? Yardımcı olur musunuzzz

nurk150k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
14
-2
1
31
Arkadaşlar normalde 18 kasımda adet olmam gerekiyordu ama ovülasyon testi yaptıgım için geç yumurtladım uygulamaya göre 5 kasımdı ben 8 kasımda yumurtladım hadi dedim ondan ileri attı ama yok cumartesi test verdim beta 3 çıktı benimde moralim bozuldu, ama hala adet olmadım cumartesi hafif leke geldi dedim heralde regl oluyorum olmadı sizce yükselme ihtimali varmı bu degerin? birde bu ay beş gün sogan küri kullandım ve inositol aldım doktor tavsiyesiyle onla alakalı olabilirmi benim adetim 1 gün bile gecikmezdi.

Arkadaşlar normalde 18 kasımda adet olmam gerekiyordu ama ovülasyon testi yaptıgım için geç yumurtladım uygulamaya göre 5 kasımdı ben 8 kasımda yumurtladım hadi dedim ondan ileri attı ama yok cumartesi test verdim beta 3 çıktı benimde moralim bozuldu, ama hala adet olmadım cumartesi hafif leke geldi dedim heralde regl oluyorum olmadı sizce yükselme ihtimali varmı bu degerin? birde bu ay beş gün sogan küri kullandım ve inositol aldım doktor tavsiyesiyle onla alakalı olabilirmi benim adetim 1 gün bile gecikmezdi.
Geç döllenme olma ihtimali var mı acaba 1-2 güne tekrar kan testi ver belki yükselir ya da kimyasal oldu fark etmedin değerin 3 se ya düşüyor ya da yükselecek

Canım reglin sökülemiyor da olabilir. Bir iki gün sonra yükselmezse doktora gitsen iyi olur. Kist falan olmasın

Back
X