Adet günü gecip kan tahlilinde negatif sonuc alıp sonradan pozitif olanlar yardım lütfen!!!

filluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
725
596
Herkeze merhaba,
yaklasık 2 yıldır bebek bebek diye cıldırıyoruz, bir asılama yapıldı sonrasında 2 ay kanamam kesilmedi yani tutmadı. bu ay 20.02 de adet olmam gerekirken olmadım, tabi 21 inde kosa kosa hastanede aldım solugu ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 yani negatif, ancak hala adet olmadım ve hiç bir belirtim yok. Burada gec dollenme vs bir cok sey okudum gercekten boyle olanlar yardımcı olabilirmi bana.

Bugun bir suru tahlil yapıldı yine, hastane yine bana calıstı, prolaktin hormonum 25.3 cıktı doktorum buna baglı olarak adetin gecikmiştir dedi, yarın ilac vs ne vericek ise vericek, cok yorgunum, dokunsanız aglarım, ne kadar zor bir surecmiş yarabbim bu, birde yine asılama yapalım dedi.
sonumuz tup bebek sanırım.

merhaba F filluk ben de seni merak ediyordum.
ne yaptın var mı bir gelişme.. ben 3 kez asılama yaptırdım tutmadı.. 2 kez klomenle 2 kez iğnelerle.. son care tüp bebek benım ıcın ya o da tutmazsa cok endıselıyım.. zaten 5 bını gozden cıkarmak gerek.. maddı sıkısıklık bı de esımın ıkna olmaması cıkmazdayım vesselam

merhaba F filluk ben de seni merak ediyordum.
ne yaptın var mı bir gelişme.. ben 3 kez asılama yaptırdım tutmadı.. 2 kez klomenle 2 kez iğnelerle.. son care tüp bebek benım ıcın ya o da tutmazsa cok endıselıyım.. zaten 5 bını gozden cıkarmak gerek.. maddı sıkısıklık bı de esımın ıkna olmaması cıkmazdayım vesselam
Persa canım suanda capa ya gidiyorum, bu hormonlar ile vakit kaybetmemem lazımmıs lazımmısta bakalım tup bebek raporu cıkartabilicemmi, adetin ikinci gunu gel dedi klasik tahlilleri yeniliycek bu cuma da esim sperm vermeye gidicek.
maddi anlamda ilk defa bu kadar zora dustuk yoksa 10 bin lira bulunmıycak bi para degil bunların agız kokusunu cekene kadar parama yeter gucum derim ama olmuyo işte.
bilmiyorum su adteim olsun tahlilleri vereyim bakalım ne olcak.
paylasırım seninle.
5 bin sadece hastaneler istiyor bide ilaclar var.

Persa canım suanda capa ya gidiyorum, bu hormonlar ile vakit kaybetmemem lazımmıs lazımmısta bakalım tup bebek raporu cıkartabilicemmi, adetin ikinci gunu gel dedi klasik tahlilleri yeniliycek bu cuma da esim sperm vermeye gidicek.
maddi anlamda ilk defa bu kadar zora dustuk yoksa 10 bin lira bulunmıycak bi para degil bunların agız kokusunu cekene kadar parama yeter gucum derim ama olmuyo işte.
bilmiyorum su adteim olsun tahlilleri vereyim bakalım ne olcak.
paylasırım seninle.
5 bin sadece hastaneler istiyor bide ilaclar var.
tüp bebek raporu alınca özelde kayda deger bir indirim oluyor muki?
mersınde devlet ve fakultede tup bebek yapmıyorlarmıs pasa pasa ozele gıtmek gerek.. 5700 dedıler. raporla ugrasma pek ındırım olmuyor zaten bız ındırım yaparız dedıler.. Allah yardımcımız olsun :KK43:

X