- 21 Aralık 2021
- 803
- 674
- 53
- 30
Bu Ay ovulasyon testi alıcam birde öyle denemek istiyorum. Böylede olmasa artım saldım çayıra mevlam kayıra.
C çizgisi her zaman belirgin oluyor. T çizgisi gittikçe koyulaşmasi lazım önemli olan T çizgisiT çizgisi mi koyu çıkacak
Peki T çizgisi hafif kırmızı bile olsa değerlendirelim miC çizgisi her zaman belirgin oluyor. T çizgisi gittikçe koyulaşmasi lazım önemli olan T çizgisi
Ben en son adetlerim tuhaflaşmaya başladı dediğimde meğer vücut kendini hazırlıyormuşMalesef adet oldum ama Çok tuhaf bir adet dönemi geçiriyorum
Hadi ya bu haberin çok mutlu etti beni Allahta seni mutlu etsin. Seninki nasıl tuhafı meselaBen en son adetlerim tuhaflaşmaya başladı dediğimde meğer vücut kendini hazırlıyormuş
Maşallah senin T çizgi hep belirgin olmuş. Bu arada ben 2 günde bir taktiğini katılmıyorum yumurtlama gününü kaçıran var ve afedersiniz evlenip ilk ay hamile kalanlar her gün her gün yaptıkları için gebe kalıyor ve maşallah hiç bir şeyde olmuyorEki Görüntüle 3047345 Ben bu şekilde olduğunda iki günde bir değerlendirdik. Valla aslında iki günde bir olmalı ama biz kırmızı yoğunlaşca her günü de değerlendirdik. Bakalım Allah nasip ederse inşallah olur nasip
Kız C ile karıştırdım kusura bakma az önce fark ettimEki Görüntüle 3047345 Ben bu şekilde olduğunda iki günde bir değerlendirdik. Valla aslında iki günde bir olmalı ama biz kırmızı yoğunlaşca her günü de değerlendirdik. Bakalım Allah nasip ederse inşallah olur nasip
Canım birkaç ay düzensiz oldu, süreleri kısaldı, erken oldu, gecikti 3 ay böyle sürdüHadi ya bu haberin çok mutlu etti beni Allahta seni mutlu etsin. Seninki nasıl tuhafı mesela
Yok önemli değil. Bende anlamıyorum ya hormonlar dengeli rahim tertemiz rahîm duvarı kalınlığı gayet normal yumurtalarm gayet aktif ve sağlıklı bir yıldır neredeyse çocuğumuz olmuyor. Yani bu ay bu testleri de uyguladık. Rabbim büyük o isterse olur. Bize de tevekkül etmek düşer. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin diyoruz her zaman. İnşallah dualarımız kabul olurKız C ile karıştırdım kusura bakma az önce fark ettim
Gebeliğin ilk zamanları hiç belirtiniz var mıydıCanım birkaç ay düzensiz oldu, süreleri kısaldı, erken oldu, gecikti 3 ay böyle sürdü
Ben adeti bekliyordum hatta sancım o kadar rahatsız etti ki ağrı kesici içmiş bulundum, hiç etki etmedi tabii.Gebeliğin ilk zamanları hiç belirtiniz var mıydı
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahBen adeti bekliyordum hatta sancım o kadar rahatsız etti ki ağrı kesici içmiş bulundum, hiç etki etmedi tabii.
Tam adet günümde sol kasığımda bir şey hissettim ama tarif edemiyorum, bir şey yön değiştirdi gibi oldu bariz hissettim. Hep olan akıntılarım kesildi. Adet öncesi göğüslerim hassaslaştı, adetten bir gün önce hiç hassasiyet kalmadı adet günüm gelince tekrar hassaslaştı ve hala hassas. Çok gazım oluyor ve kabızım. Bunları adet gecikmesinden beri yaşıyorum. Regl olacakmışım hissi hiç gitmiyor bir de
Eşin hiç doktora görünümü belki onda sorun vardırYok önemli değil. Bende anlamıyorum ya hormonlar dengeli rahim tertemiz rahîm duvarı kalınlığı gayet normal yumurtalarm gayet aktif ve sağlıklı bir yıldır neredeyse çocuğumuz olmuyor. Yani bu ay bu testleri de uyguladık. Rabbim büyük o isterse olur. Bize de tevekkül etmek düşer. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin diyoruz her zaman. İnşallah dualarımız kabul olur
Canım belirti kişiden kişiye değişiyor mesela ben döllenmeyi bile hissettim ablama söylerdim benle dalga geçerdi adet gecikmesinden sonra belirti olur demişti. Onun gebeliğin de tek belirti ara ara kasık ağırı ama o da 2 ay falan sürdü bide üstüne görme kanaması olmuştu ve bu belirtileri 5.ayında falan hissetmeye başlamıştı. O kadar takma kafana Allah korusun sonra yalancı gebelik geçirirsin yada ne bileyim eğer bu ay hamile kalamazsan adet olunca üzülürsün elinden geldiğince takma. Bu mübarek günlerin hatrına Rabbim seninde benimde anne baba olmak isteyen herkezinde kucağını boş bırakmasın, hayırlı Salih sağlıklı evlatlar nasip etsin Amin...Gebeliğin ilk zamanları hiç belirtiniz var mıydı
Yok eşim görünmedi eğer bu ay da olmasa görünmeyi düşünüyor o da. Hayırlısı olsun inşallah sorun çıkmazEşin hiç doktora görünümü belki onda sorun vardır
Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu yapsın ve inşallah bayramını şenlendirsinAmin inşallah. Bayramımız şen di yuvamız mutluydu ama bu ay gebelik haberi alırsak mutlu yuvamıza daha da mutluluk neşeli güzel geçen bayramımız daha güzel geçer inşallah Rabbim nasip etsin hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar
Umarım olur olmazsa bide o baktırsın kendine. Kızlar anlamadığım gebelik düşününce biz neden gidip kendimizi soruyoruz sanki sorunumuz varmış gibi, erkekler neden sanki onlarda hastalık sorun olmazmış gibi davranır doktora gitmez?Yok eşim görünmedi eğer bu ay da olmasa görünmeyi düşünüyor o da. Hayırlısı olsun inşallah sorun çıkmaz
Evet bende bunu çok düşündüm sorguladım. O yüzden şart koştum. O da kabul etti itiraz etmedi. Bu arada testleriniz geldi mi yapmaya başladınız mıUmarım olur olmazsa bide o baktırsın kendine. Kızlar anlamadığım gebelik düşününce biz neden gidip kendimizi soruyoruz sanki sorunumuz varmış gibi, erkekler neden sanki onlarda hastalık sorun olmazmış gibi davranır doktora gitmez?
Bugün sipariş ettim kargoya verdiler gelir bir kaç güne henüz adetliyim zatenEvet bende bunu çok düşündüm sorguladım. O yüzden şart koştum. O da kabul etti itiraz etmedi. Bu arada testleriniz geldi mi yapmaya başladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?