Adet Günü Hcg Değeri

hayatbeklemezz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
6.650
7.357
198
31
Eski konularımdan hatırlayan olabilir belki. 2 buçuk yıllık evliyim. Bebek sahibi olamayınca aşılama yaptırdım 2 kez. 2.de tuttu. Değerim 63le başladı. Sonra artışlarım düzensizleşti 6+4te düşük yaptım. Düşük yapalı 3 ay olacak. Adet düzensizliğim olduğu için ovülasyon testiyle yumurta takibi yaptım. 12 mayısta idrarda negatif çıktı testim. 14 mayısta adet olmayınca test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Kan verdim hcg 20.7 çıkmış.Yarın yine tekrarlıycam testi. İlk gebeliğimde düşük yaptığım için korku vardı zaten içimde değerimin 20 çıktığını görünce iyice endişelendim. 2 buçuk yıl sonra tedavisiz ilk kez hamile kaldım. İkinci kez düşük yapmaktan çok korkuyorum. Eşimde bende sevinemedik bile. Sizler gebeliğinizi ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim beklenen adet günümde 149 du senin geç döllenme olabilir zaten idrarda gebelik ancak yumurtlamadan 12 gün sonra saptanabilir kalbini ferah tut canım değerlerin yeni yükselmeye başlamış belliki. 2 gün sonra aynı saatlerde tekrar et inşallah seninledir bebişin

Bu sabahki idrar testim 20 çıkan sonucuma göre epey belirgindi. Kan verdim yine. Sonucum yarın öğlene doğru çıkacak. İyi dileklerin için teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Bu sabahki idrar testim 20 çıkan sonucuma göre epey belirgindi. Kan verdim yine. Sonucum yarın öğlene doğru çıkacak. İyi dileklerin için teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Amin inşallah bende 2 bucuk yıllık evliyim cocuk kararını yeni aldık ilk ay olmadu bu ay inşallah olur

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi? ruyamdada mezarin altinda olu bebek gordum cok korkuyorum bu ruyadan sonra hamile cikmam diye

Bu mesajınızı birkaç gündür bir sürü yerde yazdınız arkadaşım, birçok kişi de yanıt verdi size, ben de dahil olmak üzere. Farklı ne duymak istiyorsunuz tam olarak?

Bu mesajınızı birkaç gündür bir sürü yerde yazdınız arkadaşım, birçok kişi de yanıt verdi size, ben de dahil olmak üzere. Farklı ne duymak istiyorsunuz tam olarak?
burada yeniyim tam olarak nere nasil yazilacani bilmedigim icin cnm ama ters cevap vermene gerek yoktu dedigim gibi yeniyim pek bilmiyorum neyin nasildini bu kulubte :)

burada yeniyim tam olarak nere nasil yazilacani bilmedigim icin cnm ama ters cevap vermene gerek yoktu dedigim gibi yeniyim pek bilmiyorum neyin nasildini bu kulubte :)
Ters cevap vermedim ki. Gerçekten soruyorum.
bir sürü kişi yanıt verdi. Ama yetmeyen birşey var size ki hala soruyorsunuz. Tam neyi öğrenmek istiyorsunuz söyleyin bize de, içiniz rahatlasın. Böyle kaygılı bir şekilde yanıt aramaya uğraşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…