• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg ve hipo hipo

Dilerseniz eşinle herkese olmamış gibi söyleyin en azından kafan rahat eder. Her halükarda öncelik senin iyi hissetmen

Söyledim gelişimi gayet iyi kullanmana gerek yok dedi kan aldı sonucuna göre tekrar konuşuruz dedi
Kanda apt mi ne kan akışkanlık seviyesi için kan tahlilinden bakmıştı bana da. Gerek görmediyse sorun yok. Burada en önemli olan sensin, bir süre insanlara kulağını tıkamak gerek. Hepsi geçecek güzel günlere hazırlık gibi düşün 🥰

Dilerseniz eşinle herkese olmamış gibi söyleyin en azından kafan rahat eder. Her halükarda öncelik senin iyi hissetmen
Kanda apt mi ne kan akışkanlık seviyesi için kan tahlilinden bakmıştı bana da. Gerek görmediyse sorun yok. Burada en önemli olan sensin, bir süre insanlara kulağını tıkamak gerek. Hepsi geçecek güzel günlere hazırlık gibi düşün 🥰
Kan sonuçlarımda gayet iyi çıkmış şükür şuanlık bir sorun yok teşekkür ederim ☺️

Back
X