- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.483
- 53
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün adet günüm olmadım lh test yaptım böyle çıktı gebelik olabilir mi beyaz akıntım da var
Yumurtlama hormonuLh ne ?
Geçen ay da böyleydi adet günümdeKızlar bugün adet günüm olmadım lh test yaptım böyle çıktı gebelik olabilir mi beyaz akıntım da var
Canım aslında en iyi cevabı sana gebelik testi verir genelde t çizgidi çok koyu olunca bir ihtimal olabiliyor burda görmüştüm inşallah rabbim gönlüne göre verirKızlar bugün adet günüm olmadım lh test yaptım böyle çıktı gebelik olabilir mi beyaz akıntım da var
Geçen ay olana baksana ona göre koyuCanım aslında en iyi cevabı sana gebelik testi verir genelde t çizgidi çok koyu olunca bir ihtimal olabiliyor burda görmüştüm inşallah rabbim gönlüne göre verir![]()
Bu ovulasyon testleri yanıltıcı olur dediğim gibi sen gebelik testi yap bakarsın çift çizgiyi görürsün bellimi olurGeçen ay da böyleydi adet günümdeEvva kuzum bi umut var mııı
Baktım canım seni yanlış yönlendirmek istemem gebelik için sorduğun içinGeçen ay olana baksana ona göre koyu
Bide suya dikkat etmedim öyle kafama esti yaptım
Ay ben gebelik testi sandımKızlar bugün adet günüm olmadım lh test yaptım böyle çıktı gebelik olabilir mi beyaz akıntım da var
Canım çok bilgim var diyemem ama ovulasyon testlerinde hamilelik varsa eğer test çizgisi kontrol çizgisini gecmesi gerekiyor koyulukta . Rabbim gönlüne göre tez zamanda versin inşKızlar bugün adet günüm olmadım lh test yaptım böyle çıktı gebelik olabilir mi beyaz akıntım da var
Canım bu negatif t nin c kadar koyu olması lazım gebelik testi yap benceKızlar bugün adet günüm olmadım lh test yaptım böyle çıktı gebelik olabilir mi beyaz akıntım da var
Bu ovulasyon testleri yanıltıcı olur dediğim gibi sen gebelik testi yap bakarsın çift çizgiyi görürsün bellimi olur![]()
Ay ben gebelik testi sandım![]()
Canım çok bilgim var diyemem ama ovulasyon testlerinde hamilelik varsa eğer test çizgisi kontrol çizgisini gecmesi gerekiyor koyulukta . Rabbim gönlüne göre tez zamanda versin inş![]()
Hepinize çok teşekkür ederim aşkımlarCanım bu negatif t nin c kadar koyu olması lazım gebelik testi yap bence
ÜzdüKuzu iki test ile yumurtlamayi soylememiz mümkün değil. Bence adet olacaksın sanki çünkü siliklesmis![]()
Canım regl tarihin ne zaman evet üstteki daha koyu ama yine de pozitif değil eğer günün geçtiyse direkt test yap bence :) şimdi eğer gebeliğin başlarıysa lh de yanılma payı olabilir
Aşkım bide aklıma geldi adetimin 25.günü yani adetime 3-4 gün kala hacamat yaptırmıştım oda etkiler mi acabaCanım regl tarihin ne zaman evet üstteki daha koyu ama yine de pozitif değil eğer günün geçtiyse direkt test yap bence :) şimdi eğer gebeliğin başlarıysa lh de yanılma payı olabilir