Adet günü ovülasyon testi bakar mısınız

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
31
Bugun adet gunum gelmeyince gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testi yaptim kizlar . Ama negatif cikti koyuyorum resmini. Bu sekilde olan var mi ?

Eklentiler

• 20210515_180428.webp
    20210515_180428.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 95
Bugun adet gunum gelmeyince gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testi yaptim kizlar . Ama negatif cikti koyuyorum resmini. Bu sekilde olan var mi ?
Ben ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamileliğimi. İkinci çizgi silikti. Ve sonra gebelik testinde de çift çizgi çıkmıştı. Bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdir ❤️ Kasıklarınızda ağrılarınız var mı

Ben ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamileliğimi. İkinci çizgi silikti. Ve sonra gebelik testinde de çift çizgi çıkmıştı. Bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdir ❤️ Kasıklarınızda ağrılarınız var mı
Ovulasyon testini yaptıktan sonra ne zaman gebelik testi yaptınız acaba? Benimde ovulasyon testi öyle silik çıkıyor adetimde 4 gün geçti bel ağrım ve sol kasık agrım var ama yapmaya çok korkuyorum 😩

Ovulasyon testini yaptıktan sonra ne zaman gebelik testi yaptınız acaba? Benimde ovulasyon testi öyle silik çıkıyor adetimde 4 gün geçti bel ağrım ve sol kasık agrım var ama yapmaya çok korkuyorum 😩
Ovülasyon testinden 2 gün sonra yaptım. Gebelik testinde de ikinci çizgi çok koyu çıkmadı ama bir sonraki gün kan testi yaptırdım o zaman kesinleşmiş oldu

Insallah ❤ agrim oluyor bugun cok oldu ama gelmedi goguslerim cok hassas aciyo

Her ihtimale karşı kendinizi yormayın. Ağır kaldırmayın. Hatta mümkünse ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın. İnşallah müjdeli haberi alırsınız ❤️ Bir de bol su tüketin 🥰
Çok sağol 🙏🏼 Gerçekten çok su içiyorum🌼 bide göğüslerim kaşınıyor ya bugün. 5 mayısta pik olmuştum bu arada. Normalde bat 11 Mayıs. Eğer 5 mayıstan sonrası olucaksa da 10 gün oldu. Bakalım Rabbim nasip etsin insallah 🤲

IMG_20210516_132741.webp
regl itibariyle 10. Gün ovulasyon testım dun degerlendırdık bugun degerlendırelım mı ara mı verelım 🤦‍♀️🤦‍♀️ ovulasyonu cözemeyenlerdenım..

Back
X