- 17 Nisan 2023
- 2.523
- 1.812
- 63
- 31
- Konu Sahibi merakediyorum1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım heyecankanmıştım o zaman ben yine de bekleyim doğru diyorsunuzMerhaba. Öncelikle bu şekil hamile olduğunu ögrenen ve hamilelik testi negatif olan cok kişi gördüm. Ancak bende böyle olduktan 2 gün sonra adet oldum.
Artimed test tek çizgiydi şimdi laboquick yaptım silik çizgi çıktıkesin birşey söylemek doğru olmaz. inşallah sizde hamilelik vardir![]()
gebelik testi dimi bu? pozitif gibi görünüyorArtimed test tek çizgiydi şimdi laboquick yaptım silik çizgi çıktı
Benimde regli günü öyle çıktı ve regli oldum maalesef lh hormonu artabilirmiş genelik olduğu zaman c çizgisi silik t çizgisi koyu olması gerekiyorSelam kızlar. Bugün regl günüm. Reg olacakmışım gibi ağrılarım var 1 haftadır. Gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Bir de ovülasyon testi yapayım dedim böyle çıktı. Normal mi sizce?
Çok ilginç gerçekten bende problem olduğunu düşünüyorum artıkArtimed test tek çizgiydi şimdi laboquick yaptım silik çizgi çıktı
İnşallah inşalkah size de haber veririmÇok ilginç gerçekten bende problem olduğunu düşünüyorum artıkhayırlı olsun canım takip et bakalım çizgi koyulaşacak mı sonra kan vermeye gidersiniz
![]()
Güzel haberlerle gelinİnşallah inşalkah size de haber veririm
Tebrik ederim hamilesinizArtimed test tek çizgiydi şimdi laboquick yaptım silik çizgi çıktı
Umarım öyledir. Sabah ki test negatif olunca tereddüt ettümTebrik ederim hamilesiniz![]()
Gittim erken gebelik testi aldım o da 10 saniyede böyle oldu
Kan verdim şimdi sonuç çıkınca size de bilgi vereceğim
Hahahaha ağzından bal damlıyor inşallahhhHamilesin artik kabul etkan degerin minimum 100 cikar bence
![]()
Doktor olmaz dedi tüp bebek dedi o yğzden böyleyim açıkcasıHahahaha ağzından bal damlıyor inşallahhh