Ovülasyon testi

tubam46

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
141
66
13
35
Merhabalar arkadaşlar bu ay klomen kullandım,doktorum klomen biteli üç gün oldu adetimin 10.gunü bugün ve adetin 12.günü pazartesi günü kontrolüm var,ben bugün ovülasyon testi yaptım anlayan ya da kullanan arkadaşlar rica etsem yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• IMG_6661.webp
    IMG_6661.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 24
Merhabalar arkadaşlar bu ay klomen kullandım,doktorum klomen biteli üç gün oldu adetimin 10.gunü bugün ve adetin 12.günü pazartesi günü kontrolüm var,ben bugün ovülasyon testi yaptım anlayan ya da kullanan arkadaşlar rica etsem yorum yapabilir mi?
Aşkım testi yaptığın saat e bak o saaten itibaren 24 saat sonra yumutlaman olacağı anlamına gelir degerlendir bence bugün yarın ve ertesi gün

Aşkım testi yaptığın saat e bak o saaten itibaren 24 saat sonra yumutlaman olacağı anlamına gelir degerlendir bence bugün yarın ve ertesi gün
Yaaa çok teşekkür ederim🙏Klomen yanlış pozitif vermiyordur demi,bunu düşünmeden edemiyorum da 🙈

Testte bugün Lh çizgisi kontrol çizmesinden biraz daha soluk duruyor,dünkü teste göre silikleşmiş sanırım çatlama olmuş anlamına geliyor demi?
Evet aşkım 24 saat canlı kalıyor yumurta rabbim buyuk güzel haberlerini alalım inşallah bitanem

Back
X