Adet günü pozitif çıkan ovulasyon testi

sukran238

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
9
0
1
23
Adetimin 35.gunundeyim 10 gündür göğüs ağrısı var dün ve bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı normalde adet gunleri silik çıkması gerekmez mi bu gebelikle alakalı bir şey olabilir mi

Eklentiler

• 1000113354.webp
    1000113354.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 76
Adetimin 35.gunundeyim 10 gündür göğüs ağrısı var dün ve bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı normalde adet gunleri silik çıkması gerekmez mi bu gebelikle alakalı bir şey olabilir mi
Bende böyle öğrendim büyük ihtimalle gebelik var gözün aydın

Bncede gebelık var ovulasyonun cıft cızgı cıkması hcgyı algıladıgı ıcın kan testı yaptırın bnce

Elimde şuan test yok aslında biraz daha beklemek istiyorum 1 hafta daha geciksin 45.gunum olsun öyle test yapacağım Dünde ovulasyon testinde böyle çıktı

Eklentiler

• 1000113800.webp
    1000113800.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 51
Bir de böyle bugün 38.günüm sol tarafımda ara sıra batan kasık ağrısı ve bir iki defa sol kalcama giren sancı beyaz akıntı göğüs ucu ve etrafı ağrıyor

Eklentiler

• 1000113926.webp
    1000113926.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 51
Zaten reglim 3 . Gündede kesildi ilk ıkı gun yogun oldum sonra kesıldı ovulasyon yaptım reglimin 2 . Günü çift çizgi cıktı neyı nerden nasıl takip edecegımı şaşırdım

Bende geçen sene böyle olmuştu, pozitif gösterdi sonra aynı gün ya da 2 gün sonra adet oldum. Sizin her şey yolundaysa neden adetiniz gecikmiş ? Yani ilk kez böyle bir şey olmuşsa hamile ola bilirsiniz. Yok eğer hep düzensiz ise bu normal. Yabancı sitelerde düzensiz adet döngüsüne sahip kişilerde adetten önce ovu testi pozitif çıkıyormuş.

Yok benım gecıkme olmadı normal olmam gereken zamandan 2 gun once başladı reglim ve reglken ovulasyon testi yaptım çift çizgi cıktı .
Reglimde 3 gün sürdü sonra kesıldı normalde düzenli olur adetim bu ay anlayamadım gercekten

Benim de dün adet günümdü ve ovülasyon testim pozitif beta hcg bakıldı negatif adet de olmadım 🤷🏻‍♀️

Bu sabah yine ovulasyon yaptım t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıktı bugün 9 gündür gecikti

Back
X