- 14 Mart 2021
- 192
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi hayirlisiiiii
-
Hayır yapmadım geçen yapıcaktım ama bi ay daha denemek istedimYumurtlama takibi yaptınız mı?
Test yapmadan bilemezsiniz o zaman test varsa yarın ilk idrarla yapın bence. Hayırlısı olsunHayır yapmadım geçen yapıcaktım ama bi ay daha denemek istedim
Testim yok malesef . Eşime de diyemiyorum hevesleniyoTest yapmadan bilemezsiniz o zaman test varsa yarın ilk idrarla yapın bence. Hayırlısı olsun
Siz nasıl hevesleniyorsunuz o da hevesleniversin bir şey olmaz. Kendi kendinize bu stresi yaşamanızdan iyidir. Bebek varsa zararlı hem. Baba olmak da kolay değil. Bütün çileyi kadınlar çekmesin bir zahmetTestim yok malesef . Eşime de diyemiyorum hevesleniyoama 3 gün içinde olmazsam isticem nasıl dayanıcam o kadar bilmiyorum
4 aydır aynı şeyi yaşıyoruz bu sefer öyle olmasını istemedim ona da yazıkSiz nasıl hevesleniyorsunuz o da hevesleniversin bir şey olmaz. Kendi kendinize bu stresi yaşamanızdan iyidir. Bebek varsa zararlı hem. Baba olmak da kolay değil. Bütün çileyi kadınlar çekmesin bir zahmet
En iyisi kan ver sağlık ocağına git için rahat etsinTestim yok malesef . Eşime de diyemiyorum hevesleniyoama 3 gün içinde olmazsam isticem nasıl dayanıcam o kadar bilmiyorum
Negatif görmek çok üzücü oluyoEn iyisi kan ver sağlık ocağına git için rahat etsin
Sana yazık değil mi arkadaşım aah ah ne diyim4 aydır aynı şeyi yaşıyoruz bu sefer öyle olmasını istemedim ona da yazık
1 yılNegatif görmek çok üzücü oluyosiz kaç ayda gördünüz çift çizgiyi
Aaa ne güzel inşallah bize de nasip olur1 yıltam vazgeçmiştik artık bi sorun var tedavi olalım dedik regl olmayı bekliyordum bir baktımki gecikmişim
4 ay dediğin nedir ki canım yıpratmayın hiç kendinizi yıllarca bekleyip sonunda yavrusuna kavuşan sayısız çiftler var... İçinizi ferah tutun kesin olacak diye de şartlamayın kendizi4 aydır aynı şeyi yaşıyoruz bu sefer öyle olmasını istemedim ona da yazık
Amin inşallah Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın bu güzel ramazan ayında hepimiz muradımıza erelimAaa ne güzel inşallah bize de nasip olur
İlk aylar kesin oldu sanıyodum ama öyle olmuyomuş bu işler okudukça öğrendim4 ay dediğin nedir ki canım yıpratmayın hiç kendinizi yıllarca bekleyip sonunda yavrusuna kavuşan sayısız çiftler var... İçinizi ferah tutun kesin olacak diye de şartlamayın kendizi
Bekleyin bi kac gün daha mevsim gecişi stres etkılıyor çünkü4 aydır aynı şeyi yaşıyoruz bu sefer öyle olmasını istemedim ona da yazık
İlk aylar kesin oldu sanıyodum ama öyle olmuyomuş bu işler okudukça öğrendim
Yumurtlama gününü nasıl takip ettiniz peki ovulasyon testiyle miAcemilik işte bizde öyleydik ilk korunmasız ilişkiden sonra gün saymaya başladım güya hemen olacak ya sayısız test yapıyorum günüm gelmeden tabi negatif çıkıyor haliyle test bozuk diye kendi kendime testle kavga ediyordum o kadar kolay değilmiş o işler yani boşuna korunmuşuz en iyisi gün takip etmek kendini tanımak
Bekliyorum dua edin nolurBekleyin bi kac gün daha mevsim gecişi stres etkılıyor çünkü
Hiç o topa girmedim açıkçası bilmiyorum bile nasıl takip ediliyor onunla. Ben adetim bittiği günleri hep degerlendirdim yumurtlamayı da adetim bittikten sonraki kokusuz kaygan şeffaf akıntıyı takip ettim ne zaman onu gördüm hemen değerlendirdim yani yumurtlamamı akıntıyla takip ettimYumurtlama gününü nasıl takip ettiniz peki ovulasyon testiyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?