Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Hepinizin kandili mübarek olsun kızlarım Allah dualarımızı duysun kulaklarımızı tez zamanda doldursun inşallah

Yumurtlama geç olduğu için regl dönemin uzuamış olabilir
Yumurtlama takibini doktorla birlikte yaptım reglimi 1 sayarsak 15. Gün yumurtlama oldu 30 günde bir regl oluyorsam şuana kadar olmam gerekirdi ama zaten başladı ağrılarım bugün olurum gibi

Ayy inşallah hayırlı haberlerle gel ya

Yumurtlama takibini doktorla birlikte yaptım reglimi 1 sayarsak 15. Gün yumurtlama oldu 30 günde bir regl oluyorsam şuana kadar olmam gerekirdi ama zaten başladı ağrılarım bugün olurum gibi
bende aynı durumdayım dun olmam gerekıyodu fakat olmadım ve olucakmısım gıbı hıssedıyorum ama bırsey yok:)

İnşAllah canım bakalım yarın sabah ya hüsran olacak ya mutluluk. Yazacağım zaten sonucu Sen de biraz bekle bakalım, ümitsizliğe kapılma hiç belli olmaz
Ayyy ne güzel söyledin ama benim karın ağrım ooo başladı 1 saat önce tam oldum diyorum bakıyorum yok eee bu neyin ağrısı geleceksen gel diyorum ya

Ayyy ne güzel söyledin ama benim karın ağrım ooo başladı 1 saat önce tam oldum diyorum bakıyorum yok eee bu neyin ağrısı geleceksen gel diyorum ya
Canım valla ben neredeyse 2 haftadır çekiyorum o ağrıyı. 3 gündür de sol kasığıma bir sızı giriyor birkaç saniyeliğine ama şiddetli sonra geçiyor. Normal reglden farklı gibi, yine de hâlâ umutlanmak istemiyorum. Beklentimi düşük tutmaya çalışıyorum ki üzülmeyeyim. Daha önce regl gecikmediği halde regl olunca üzülüyordum.. Şimdi gecikti ve negatif çıkarsa çok üzülürüm. O yüzden kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü sonuca

Aslında en iyisini yapıyorsun beklenti içinde olmak daha kötü etkiliyor insanı sende belirti olarak ne var kuzum şuan bakalım bende var mı

Merhaba bende bu ay ovulasyon kullanıyorum ve bebeğim olmasını cok istiyorum.buda ovulasyon sürecim ıkı farklı model kullanmak zorunda kaldım ama testı yapıyorum ertesi gün daha da koyuşamış oluyor, ama bugun kullandıgımı anlamadım acaba bugun denemelımıyız.

Eklentiler

• 8DC23151-70C1-4919-AD7C-C70ABCCD885E.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 41
  • D665FCED-E3AB-405C-A999-481B74DC5027.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 5B338B9E-B463-4E6A-B71C-AC611F2A9010.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…