- 1 Aralık 2011
- 3.603
- 5.566
- 358
- 36
Sonuncunun silik olması normal o zaman ilk idrar daha koyu cikariyor her zamanen son yaptığım öğlen yapıldı diğerleri sabah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuncunun silik olması normal o zaman ilk idrar daha koyu cikariyor her zamanen son yaptığım öğlen yapıldı diğerleri sabah![]()
Ay Allah razı olsunCanım basılı tutuyorsun çıkıyor emojiler
Normal kuzu bncePeki sizce gittikçe silikleşiyor mu yoksa normal mi çizgiler? Ne dersiniz?![]()
Ya çok teşekkür ederimNormal kuzu bnce
Allah kucağınada almayı nasip etsin inşAllahYa çok teşekkür ederimbirkaç gün bekleyip kan vereceğim inşallah.
İnşallah canım. SağolAllah kucağınada almayı nasip etsin inşAllah![]()
Sağol kuzum dualarım sizinle Allah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallahhhhh
Özlettin kendiniKuzu yeni giriyorum yazıyorum ama![]()
Hadi gözün aydın kuzu darısı başımıza İnşAllah
Saol kuzu malum bi kızçem var tli alıyo elimden giremiyorumÖzlettin kendini![]()
Maşallah canım çok güzel çıkmış darısı başımızaKızlar benim 2. beta 1083 çıktı doktor 900-1000 arası görmemiz lazım demişti daha bile iyi![]()
AminnnHadi gözün aydın kuzu darısı başımıza İnşAllah![]()
Hayırlı olsun canım hızla yukselcek inşallah seninde benimki gibi
Doktora göründün mü canım bu arada? Muhtemelen 2 gün sonra tekrar test isticek
MaşallahKızlar şimdilik topiğimizin 7 gebesi var maşAllah rabbim artırsın Amin diyin kızlar![]()
Amin canım inşallahKızlar şimdilik topiğimizin 7 gebesi var maşAllah rabbim artırsın Amin diyin kızlar![]()