- 21 Kasım 2022
- 116
- 21
- 28
- 29
- Konu Sahibi mayisinannesi
-
Ayyy sizinle aynı durumdayım şu an hatta benim adetim 1 gün geçti işte bugün lekelenmelerim oldu devamı yok ped kullandım gözlemek için tık yok bundan 4 gün önce betam 0.01 çıktı acaba geç döllenme mi bide aşırı mide yanması uyku basmaları yorgunluk ve aşırı kasık ağrılarım varHanımlar selam. Bugün adet günüm. Dün akşamdan kahverengi lekem başladı(sadece peçeteye gelen) ama kana dönmedi hala. Normalde akşam leke olsa sabah mutlaka kan görürüm. adet öncesi leke midir yerleşme midir anlamadım. Tam adet vakti bu şekilde leke yaşayıp hamile kalan var mı?
Canım sana fotoğraf atcam. Sende de aynı mı?Ayyy sizinle aynı durumdayım şu an hatta benim adetim 1 gün geçti işte bugün lekelenmelerim oldu devamı yok ped kullandım gözlemek için tık yok bundan 4 gün önce betam 0.01 çıktı acaba geç döllenme mi bide aşırı mide yanması uyku basmaları yorgunluk ve aşırı kasık ağrılarım var
Ya nasıl bi leke her seferinde adetim gelecek diye endişeleniyorum. Fotoğraf atsam bakar mısınAdetim 2 gün gecikince kahverengi lekelenme başladı başta adet oldum sandım sonraki gün sökülmeyince test yaptım silik çizgi çıktı. Ondan bir kaç gün sonra kan verdim beta 74. Ancak bir hafta boyunca lekelenme devam etti. Şu an hala erken kese falan görmedik. Son beta değerim 464 çıktı.
Olur bende atarım özelden at istersen birbirimize yardımcı oluruz en azından kafam karmakarışık zatenCanım sana fotoğraf atcam. Sende de aynı mı?
Mesaja bak canımOlur bende atarım özelden at istersen birbirimize yardımcı oluruz en azından kafam karmakarışık zaten
Canim hamile misinMesaja bak canım
Malesef adet oldumCanim hamile misin
Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım lekeler oldu ama adetime 2 gün var dahaAyyy sizinle aynı durumdayım şu an hatta benim adetim 1 gün geçti işte bugün lekelenmelerim oldu devamı yok ped kullandım gözlemek için tık yok bundan 4 gün önce betam 0.01 çıktı acaba geç döllenme mi bide aşırı mide yanması uyku basmaları yorgunluk ve aşırı kasık ağrılarım var
İnşallah sizin gebeliktir. Durum nedir dünden beriSonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım lekeler oldu ama adetime 2 gün var daha
Regli oldum maalesefİnşallah sizin gebeliktir. Durum nedir dünden beri
Adet oldum maalesefSonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım lekeler oldu ama adetime 2 gün var daha
BendeAdet oldum maalesef
Merhaba son durumunuz ne acabaAdetim 2 gün gecikince kahverengi lekelenme başladı başta adet oldum sandım sonraki gün sökülmeyince test yaptım silik çizgi çıktı. Ondan bir kaç gün sonra kan verdim beta 74. Ancak bir hafta boyunca lekelenme devam etti. Şu an hala erken kese falan görmedik. Son beta değerim 464 çıktı.
10 gün önce kese göründü. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Kese içinde bebeği görmeye çalışacaklar.Merhaba son durumunuz ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?