Adet günü Yerleşme kanaması

mayisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
116
21
28
29
Hanımlar selam. Bugün adet günüm. Dün akşamdan kahverengi lekem başladı(sadece peçeteye gelen) ama kana dönmedi hala. Normalde akşam leke olsa sabah mutlaka kan görürüm. adet öncesi leke midir yerleşme midir anlamadım. Tam adet vakti bu şekilde leke yaşayıp hamile kalan var mı?

Benim arkadaşım adet günü çok az lekelenme görmüştü adet oldum sanmış ama gerisi gelmemişti, Bikaç gün gecikme olduktan sonra da test yaptı pozitif gördü. Umarım sizin adetiniz çözülemez de hamilesinizdir

İnşallah öyledir teşekkür ederim çok rahatladım. sabah da oldu ama şu an hiç leke de yok. Yalnız adet olacakmışım gibi üşüme titreme geliyor ara ara. O beni kuşkulandırıyor işte.

Ayyy sizinle aynı durumdayım şu an hatta benim adetim 1 gün geçti işte bugün lekelenmelerim oldu devamı yok ped kullandım gözlemek için tık yok bundan 4 gün önce betam 0.01 çıktı acaba geç döllenme mi bide aşırı mide yanması uyku basmaları yorgunluk ve aşırı kasık ağrılarım var

Adetim 2 gün gecikince kahverengi lekelenme başladı başta adet oldum sandım sonraki gün sökülmeyince test yaptım silik çizgi çıktı. Ondan bir kaç gün sonra kan verdim beta 74. Ancak bir hafta boyunca lekelenme devam etti. Şu an hala erken kese falan görmedik. Son beta değerim 464 çıktı.

Canım sana fotoğraf atcam. Sende de aynı mı?

Ya nasıl bi leke her seferinde adetim gelecek diye endişeleniyorum. Fotoğraf atsam bakar mısın

Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım lekeler oldu ama adetime 2 gün var daha

Merhaba son durumunuz ne acaba

Merhaba son durumunuz ne acaba
10 gün önce kese göründü. Yarın kontrolüm var kese içinde bebeği görmeye çalışacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…