Adet günü

Mahbub34

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
96
Puanlar
18
Merhaba hanımlar benim adetlerim düzenlidir 28 günde bi olurum en son 26 Şubatta adet oldum 24 martta test yaptım ama negatif çıktı ve bugün 28.ci günüm hâlâ adet olmadım. Tekrar test yapsam pozitife döner mi

Merhaba hanımlar benim adetlerim düzenlidir 28 günde bi olurum en son 26 Şubatta adet oldum 24 martta test yaptım ama negatif çıktı ve bugün 28.ci günüm hâlâ adet olmadım. Tekrar test yapsam pozitife döner mi
Dönmez bence

Regl oruc tuttiysaniz değişmiştir
İnsülin direncine bağlı olarak değişiklik gösterir

İhtimal tabi ki var bence sabah yapın yine 😊

Herzaman vardır eltim 21 gun gecikmeyle öğrendi ondan cok gebelik testi yapti hep negatifti

Son adet tarihim 26 Şubat 28 günde bi düzenli adet olurum bugün kan verdim ama negatif çıktı geç döllenme olabilir mi 🙄

Son adet tarihim 26 Şubat 28 günde bi düzenli adet olurum bugün kan verdim ama negatif çıktı geç döllenme olabilir mi 🙄
Şubat 28 çekiyor ama belki o yüzden gecikebilir veya herhangi bir stres falan olduysa ik bile etkiliyor

Back
X