- Emoji Skoru
- 37
- Puanlar
- 318
- Konu Sahibi kartanem_1982
-
Arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadim ve az önce test yaptim ikinci çizgi silik cikti.yaklasik 10 gündür goguslerim sis ve aciyo.bel agrisi ve klasik batmalari var. Sizce hamile miyim?
İnşallah cnm ya. Yüce Rabbim isteyen herkese versin.ben bi tane daha aldim cuma sabahi yapcm.biraz sabir gerek. Yazarim sonucu. Sende yaz:)
inşallah hamilesindir canım. bende az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. adetime 4 gün var benim daha 1 hafta falan beklemem lazım.Arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadim ve az önce test yaptim ikinci çizgi silik cikti.yaklasik 10 gündür goguslerim sis ve aciyo.bel agrisi ve klasik batmalari var. Sizce hamile miyim?
Dayanamyip az önce yaptim ikinci testi sonuç yine silik çizgi. Cuma günü yeniden yapicm. Allah hakkimizda hayirlisini versin
o zaman hamilesin hayırlı olsun benim de bugün adet günüm ama olmadım testi de 2 gün önce yapmıştım negatif bi daha yapmak istemıyorumArkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadim ve az önce test yaptim ikinci çizgi silik cikti.yaklasik 10 gündür goguslerim sis ve aciyo.bel agrisi ve klasik batmalari var. Sizce hamile miyim?
bence hiç beklemeden hastaneye gidin kanda baktırın beklemekten iyidiro kesin sonuççDayanamyip az önce yaptim ikinci testi sonuç yine silik çizgi. Cuma günü yeniden yapicm. Allah hakkimizda hayirlisini versin
hamilemisiniz benimde adet günüm bugün silik idrar çıktı o yüzden merak ettim sonucunuzuArkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadim ve az önce test yaptim ikinci çizgi silik cikti.yaklasik 10 gündür goguslerim sis ve aciyo.bel agrisi ve klasik batmalari var. Sizce hamile miyim?
tuncer82 .!.:hamilemisiniz benimde adet günüm bugün silik idrar çıktı o yüzden merak ettim sonucunuzu