Gebelik testiiim

iremania

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
son 20 temmuzda regl oldum. 28-32 gün arasında regl olurum. 8 ağustos ve 13 ağustosta ilişki yaşadım. geçtiğimiz hafta farklı günlerde kan testi verdim fakat negatif çıktı. beş gün evvel regl olmam gerekirdi 28 günü baz alırsak ancak olmadım. üç gün önce sabah ilk idrar ile artimed erken gebelik testi yaptım. ilk beş dakika silik ikinci çizgi gördüm sonra çok sıcak havada peçeteye sarıp çantama attım kırk dakika sonra yok oldu ikinci çizginin olduğu yer buharlaşır gibi ekstra beyazladı. üç dört gündür sıvı şeffaf akıntım var zaman zaman da yumurta akı kıvamlı. adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum hiçbir şey yok… zaman zaman ise adet olmuşum gibi kasık ağrılarım oluyor. bu da bugüne ait gebelik testim (day’s doctor) ilk dört beş dakikada bu şekilde silikti. ilk ilişki üzerinden ise bugün 15 gün geçti. var mı sizce bir şeyler?

Eklentiler

• IMG_4710.webp
    IMG_4710.webp
    161,9 KB · Görüntüleme: 457
.

Eklentiler

• IMG_4710.webp
    IMG_4710.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 453
Ya predictor early ile tekrarlayın ya da acilde kan verin.

merhabalar testlerime. Bakabilir misiniz

Eklentiler

• 149385.webp
    149385.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 371
Adetimin üzerinden 4 gun gecti olmadım henüz bunlarda önceki günlere ait
Bunlar daha koyuyken ilk attiklariniz dua silik duruyor sanki çekimden mi acaba

Bunlar daha koyuyken ilk attiklariniz dua silik duruyor sanki çekimden mi acaba
Önceki günlerde olanlar daha koyu gibi geldi bana da evet bugünkulerin biri kaset test diğeri erken gebelik testi ama erken gebelik daha silik gibi hepsi baska marka ondan olabilir mi? Ya da dusunmek istemiyorum ama kimyasal gebelik gibi birsey olabilir mi

Önceki günlerde olanlar daha koyu gibi geldi bana da evet bugünkulerin biri kaset test diğeri erken gebelik testi ama erken gebelik daha silik gibi hepsi baska marka ondan olabilir mi? Ya da dusunmek istemiyorum ama kimyasal gebelik gibi birsey olabilir mi
Her testin beta hassaslığı farklıdır yavrum ama geçen ay bende kimyasal yaşadım testlerim.asla koyulaşması en güzeli beta vermek değer dusukte olsa yüksekte hiç farketmez artışa odaklan

Her testin beta hassaslığı farklıdır yavrum ama geçen ay bende kimyasal yaşadım testlerim.asla koyulaşması en güzeli beta vermek değer dusukte olsa yüksekte hiç farketmez artışa odaklan
Yarin gidip verecegim insallah haklısın hepsinin hassasiyeti farklı aynı testten yapıp denemek lazımdı ama evde hep baska baska vardi

Yarin gidip verecegim insallah haklısın hepsinin hassasiyeti farklı aynı testten yapıp denemek lazımdı ama evde hep baska baska vardi
İşte ben mesela ilk testte silik görünce diğer testlerle onayladım sonra koyuluk takibini hep aynı markayla yapmaya çalıştım yoksa motivasyonum düşecekti

İşte ben mesela ilk testte silik görünce diğer testlerle onayladım sonra koyuluk takibini hep aynı markayla yapmaya çalıştım
Haber et yavrum inşallah Beta algılamada. Farklıdır bugün olsaydın reglinin kaçıncı günü olacakti

İşte ben mesela ilk testte silik görünce diğer testlerle onayladım sonra koyuluk takibini hep aynı markayla yapmaya çalıştım yoksa motivasyonum düşecekti
Evet onu dusunemedim aynı markayla yapmayı haklısın yarin kan verince belli olur insallah zor bir süreç

Back
X