- 20 Eylül 2023
- 74
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi merve metin
-
Ovülasyon testi kullanıyorum oradan anladımYumurtlama olduğunu ve çatladigini nasıl anladiniz
Yanlış hatırlamıyorsam 250 ye almıştım ben trendyoldan innovita ovülasyon testi diye geçiyor 30 tane ovülasyon testi var 5 tane de gebelik testi var içindeFiyatı ne kadar
Anladım canim teşekkürlerYanlış hatırlamıyorsam 250 ye almıştım ben trendyoldan innovita ovülasyon testi diye geçiyor 30 tane ovülasyon testi var 5 tane de gebelik testi var içinde
Merhaba bende aynı yerden aldım bugün adetimin 4.gunu sanki pozitif gözüküyor sizce öyle miYanlış hatırlamıyorsam 250 ye almıştım ben trendyoldan innovita ovülasyon testi diye geçiyor 30 tane ovülasyon testi var 5 tane de gebelik testi var içinde
Değerlendir canım ama daha koyu kırmızı çizgi göreceksin ama boş geçme tabi kiMerhaba bende aynı yerden aldım bugün adetimin 4.gunu sanki pozitif gözüküyor sizce öyle mi
Teşekkür ederimDeğerlendir canım ama daha koyu kırmızı çizgi göreceksin ama boş geçme tabi ki
Adetlisiniz yanlış okumuyorum herhalde? Adetliyken ilişki zaten sağlık açısından uygun değil. Ayrıca adetliyken bir insan nasıl hamile kalabilir? Rahim kendini temizliyor bir kan akışı var ortada. Spermin zaten normalde ulaşması için bir sürü engelden geçiyor. Ve şu an bir boşaltım,temizlenme süreci nasıl gidecek de döllenme olacak. Bir de bu ovülasyon testleri böyle 1 kere yapıp çizgi görüp tamam yumurtlamışım gibi bir şey değil. Adet düzeninize göre adetiniz bittikten sonra mesela 28 günde bir ise 10.-11. günden sonra yapmaya başlıyorsunuz. Net 2. koyu çizgi olunca ya kadar yapıyorsunuz. Net koyu kırmızıyı görünce 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek oluyor. Tekrar test yaptığınızda çizgi silikleştiğinde yumurtlama demek oluyor. Yumurtlamadan öncesini ve yumurtlamayı falan değerlendiriyorsunuz. Hem de bu testleri her gün aynı saatte yapmalısınız. Genelde ya sabah veyahut da akşam yapıyorlar.Merhaba bende aynı yerden aldım bugün adetimin 4.gunu sanki pozitif gözüküyor sizce öyle mi
Adetim 2 gün sürdü bitti bi kaç yerde okudum adet bitimi yumurtlama olurmuş diye o yüzden sormak istedim tedavi sürecindeyim prograf kullanıyorum bağışıklık düzenleyici birde kan sulandırıcı doktorum birde catlama iğnesi vereceğim dedi randevum 11 ekim bugünden iğneyi yazdirsammi diye düşündüm teşekkür ederim cevabınız için,Adetlisiniz yanlış okumuyorum herhalde? Adetliyken ilişki zaten sağlık açısından uygun değil. Ayrıca adetliyken bir insan nasıl hamile kalabilir? Rahim kendini temizliyor bir kan akışı var ortada. Spermin zaten normalde ulaşması için bir sürü engelden geçiyor. Ve şu an bir boşaltım,temizlenme süreci nasıl gidecek de döllenme olacak. Bir de bu ovülasyon testleri böyle 1 kere yapıp çizgi görüp tamam yumurtlamışım gibi bir şey değil. Adet düzeninize göre adetiniz bittikten sonra mesela 28 günde bir ise 10.-11. günden sonra yapmaya başlıyorsunuz. Net 2. koyu çizgi olunca ya kadar yapıyorsunuz. Net koyu kırmızıyı görünce 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek oluyor. Tekrar test yaptığınızda çizgi silikleştiğinde yumurtlama demek oluyor. Yumurtlamadan öncesini ve yumurtlamayı falan değerlendiriyorsunuz. Hem de bu testleri her gün aynı saatte yapmalısınız. Genelde ya sabah veyahut da akşam yapıyorlar.
2 kere kimyasal gebelik gecirmistimAdetlisiniz yanlış okumuyorum herhalde? Adetliyken ilişki zaten sağlık açısından uygun değil. Ayrıca adetliyken bir insan nasıl hamile kalabilir? Rahim kendini temizliyor bir kan akışı var ortada. Spermin zaten normalde ulaşması için bir sürü engelden geçiyor. Ve şu an bir boşaltım,temizlenme süreci nasıl gidecek de döllenme olacak. Bir de bu ovülasyon testleri böyle 1 kere yapıp çizgi görüp tamam yumurtlamışım gibi bir şey değil. Adet düzeninize göre adetiniz bittikten sonra mesela 28 günde bir ise 10.-11. günden sonra yapmaya başlıyorsunuz. Net 2. koyu çizgi olunca ya kadar yapıyorsunuz. Net koyu kırmızıyı görünce 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek oluyor. Tekrar test yaptığınızda çizgi silikleştiğinde yumurtlama demek oluyor. Yumurtlamadan öncesini ve yumurtlamayı falan değerlendiriyorsunuz. Hem de bu testleri her gün aynı saatte yapmalısınız. Genelde ya sabah veyahut da akşam yapıyorlar.
Ben adetimin 4.günündeyim yazınca hala adetlisiniz olarak anladım kusura bakmayın. Geçmiş olsun. Evet adet bittikten bir süre sonra yumurtlama dönemi oluyor adet döngünüze artık kendi düzeninize göre. Bana bu çizginin biraz daha belirginleşmesi gerekiyor gibi geldi. Ama siz yine değerlendirebilirsiniz.Adetim 2 gün sürdü bitti bi kaç yerde okudum adet bitimi yumurtlama olurmuş diye o yüzden sormak istedim tedavi sürecindeyim prograf kullanıyorum bağışıklık düzenleyici birde kan sulandırıcı doktorum birde catlama iğnesi vereceğim dedi randevum 11 ekim bugünden iğneyi yazdirsammi diye düşündüm teşekkür ederim cevabınız için,
Ben adetimin 4.günündeyim yazınca hala adetlisiniz olarak anladım kusura bakmayın. Geçmiş olsun. Evet adet bittikten bir süre sonra yumurtlama dönemi oluyor adet döngünüze artık kendi düzeninize göre. Bana bu çizginin biraz daha belirginleşmesi gerekiyor gibi geldi. Ama siz yine değerlendirebilirsiniz.
Iyi günler inşallah hayırlısıyla olur.Teşekkür ederim ilginiz için iyi günler dilerim
2 hafta sonra test yapın geç döllenme olucaktirKızlar adet günümde yumurtlama gördüm ilk defa böyle bişey yaşadım değerlendirdim ve sonrasında çatlama oldu adetim normalde 29 eylüldü ama o gün yumurtlama gördüm dün akşamda çatlama gördüm testte sizce ne zaman test yapmalıyım sizlerin deneyiminize ihtiyacım var
Pazar günü 14.gün idrar testinde çıkar mı yoksa kan mı vermem gerekir bazıları kanda 10.gün belli oluyor diyor ondan sordum2 hafta sonra test yapın geç döllenme olucaktir
Yani ben kendimden örnek verirsem ben günüme 1 gün kala negatif görüştüm için daha da önemsemedim adetim 15 gün geçti öyle öğrendim çıkmada bilir 10. GünPazar günü 14.gün idrar testinde çıkar mı yoksa kan mı vermem gerekir bazıları kanda 10.gün belli oluyor diyor ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?