Adet günündeki beta hcg'niz kaçtı?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.904
7.948
158
Benim 58 ve düşük geldi bana o yüzden bi fikir olması için soruyorum. Adet gününüzdeki beta hcg değerleriniz kaçtı?

Canım sakin ol öncelikle. Beta hcg kaç olduğu önemli değil ne kadar sürede 2 kat yükselmesi önemli. Kimyasal gebelik yaşayan biri olarak söylüyorum,kimyasal korkulacak aman aman bir durum değil(umarım yaşamazsın) normal adet gibi ama daha sancılı ve pıhtılı. Ben beklenen adet gününden 1 gün sonra kanama yaşadım normal adet gibi ama dediğim gibi sancılı ve pihtili daha önce dusuk yaşadım bebek 11 haftalıktı o bile o kadar agrimadi. Şuan yapman gereken bol bol dinlenmek ve asla kafayi beta hcg takmamak. 2 gün sonra tekrarla 2 kat artiysa sorun yoktur.

Canım sakin ol öncelikle. Beta hcg kaç olduğu önemli değil ne kadar sürede 2 kat yükselmesi önemli. Kimyasal gebelik yaşayan biri olarak söylüyorum,kimyasal korkulacak aman aman bir durum değil(umarım yaşamazsın) normal adet gibi ama daha sancılı ve pıhtılı. Ben beklenen adet gününden 1 gün sonra kanama yaşadım normal adet gibi ama dediğim gibi sancılı ve pihtili daha önce dusuk yaşadım bebek 11 haftalıktı o bile o kadar agrimadi. Şuan yapman gereken bol bol dinlenmek ve asla kafayi beta hcg takmamak. 2 gün sonra tekrarla 2 kat artiysa sorun yoktur.
Ama herkesinki 200 300 en az benimki 58 çok üzülüyorum. Artışlar şu şekilde oldu 16, 32,58. Doktor haftaya yapalım dedi eğer belli bir değere geldiyse sorun yok ama geceleri uyuyamıyorum bile o kadar endişeliyim ki. Kimyasal gebelik ise en geç ne zaman belli olur biliyor musunuz

Bak ben adet gününden 3 gün önce yaptim 14 cikti yıkıldım resmen. Tam adet günü yaptım 100 çıktı ve en son yaptığım kan testi 23378 çıktı biraz sabret. Eğer kimyasalsa adet gününde gelen olur 2-3 gün sonra olur yada en geç 1 hafta sonra.

Benim adet günü 34 çıkmıştı. Önemli olan kaç olduğu değil düzenli yükselişi. Bir tanıdığım adet günü 7 ile öğrendi kızı şimdi 9 aylık oldu

Back
X