Adet günündeki beta hcg'niz kaçtı?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.904
7.948
158
Benim 58 ve düşük geldi bana o yüzden bi fikir olması için soruyorum. Adet gününüzdeki beta hcg değerleriniz kaçtı?

Benim 58 ve düşük geldi bana o yüzden bi fikir olması için soruyorum. Adet gününüzdeki beta hcg değerleriniz kaçtı?
Önemli olan nasıl ilerlediği yani 2 günde bir artıyor mu siz ona bakın

Burada çoğu kişinin baya yüksek benimkine göre o yüzden çok endişeliyim.
Endişe edilecek bir şey yok lütfen sakin olun daha çok başındasınız ve bu kadar başındayken böylesine endişeli olmak pek yararınıza olmaz sonuçta bir can taşıyacaksınız Allaha sığının ve en iyisini en güzelini sizin için sizden daha çok istediğini unutmayın :)

Gecikmenin 2. Gunu 24 cikti 2 gun snra 70 dusuk olmasina bakma canim onemli olan en az 2 kat artmis olmasi

Önemli olan 2 gün sonra %60 artış olması. 2 gün sorna tekrarlamınızı öneririm. Moral bozmak istemem asla, çünkü böyle çıkıp sağlıklı devam eden arkadaşlarda vardır. 3 4 ay önce bemimde regl günü 60 falan çıkmıştı çok düşüktü yani,2 gün sonra 16 çıkmıştı 2 3 gğn sonrada kanama başlamıştı kimyasal yaşadım yani. Ne ağrı ne sızı hiçbieşy de yoktu sessiz düşük deniyor zaten buna. Moral bozmak için değil eğer 2 gün sonra değeriniz düşük çıkarsa aklınızda olsun diye diyorum. İnşallah sağlıkşa devam eder gebeliğiniz.

İnşallah sağolun. Benim değerim önce 16 sonra 32 sonra 58 çıktı adet günümde. Salı günü tekrar test yapıcam eğer yeterli sayıya gelmişse ne ala olmadı kimyasal gebelik olur zaten :/

İnşallah sağolun. Benim değerim önce 16 sonra 32 sonra 58 çıktı adet günümde. Salı günü tekrar test yapıcam eğer yeterli sayıya gelmişse ne ala olmadı kimyasal gebelik olur zaten :/

Hayırlısı olsun diyelim o zaman, beterinden korusun Allah. Sağlıklı ise zaten sorunsuz devam eder gebelik ama maalesef ileride daha büyük sorun olacağına kürtaj vs kimyasal düşük en en basiti kolayıymış bende her türlüsünü yaşadığım için biliyorum :) ama moralibizi bozmayın inşallah hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…