adet gününden 5 gün önce kanama..ne bu!

yhyhyh

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
128
3
16
35
Adana
adetıme 10gun kala kasık sancıları-göğüs ağrısı-baş ağrısı-bacakta batma yasıyorum.üstüne bıde dudagımda kocaman bı uçuk..normalde adetlerım cok duzensızdır gecen ay hıc olmamıstım mesela.sımdı 2martta adet olmam gerekırken bugun kanamayla uyandım bılgısı olanlar bu neydı sımdı adetmı oldum yoksa hala bebek umudu var mı sızce

Canm adetlern duzensizse bugün gelmis olabilir ama yerlesme kanamasida olablr ama büyük ihtimal adetr o canm inşallah hamilesindr

Kanamami leke mi canim bekle bakalim kesilirse yerlesme olabilir bende senin gibiyim yaklasik bir jafta adete 2 gundur pembe lekelenme oluyor benimde adetim duzensiz ben adet sokmeye calisiyor diye düşünüyorum hakkimizda hayırlı si

Canm adetlern duzensizse bugün gelmis olabilir ama yerlesme kanamasida olablr ama büyük ihtimal adetr o canm inşallah hamilesindr

cnm bılemedımkı..adetım gec gelırde erken gelmezdı bakalım hakkımızda hayırlısı artık cok sagoll

Kanamami leke mi canim bekle bakalim kesilirse yerlesme olabilir bende senin gibiyim yaklasik bir jafta adete 2 gundur pembe lekelenme oluyor benimde adetim duzensiz ben adet sokmeye calisiyor diye düşünüyorum hakkimizda hayırlı si

yok cnm bıldıgın kanama adetıme 5gun var hıc erken olmazdım ılk defa gunumden once geldı tabı eger adetse..

yok cnm bıldıgın kanama adetıme 5gun var hıc erken olmazdım ılk defa gunumden once geldı tabı eger adetse..

benimde hiç erken gelmezdi ama ben bu ay aslan pençesi kürü uyguladım ondan diye düşünüyorum
sen ilaç yada kür uyguladınmı

ben kanama olsa hiç üstünde durmıcam aslında erken geldi dicemde benim dün den buyana leke şeklinde geliyor kasıklarda batma hissi adet olucakmışım gibiyim ama az az çamaşırıma bile geçmiyor adetse sökülsede boşuna stres yaşamasam :26:

Yoğunsa bişey diyemem canım benimde tam 5 gün önce kahve akıntım olmuştu ama baya kahve ama çok çok az

Halk arasında üstüne görme olarak da bilinen implantasyon kanaması gebeliğin en erken belirtilerinden biridir. Döllenmiş yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sırasında meydana gelir ve döllenmenin ardından yaklaşık 6-12 gün sonra görülür. Kanama genellikle lekelenme şeklindedir ve birkaç gün sürer. Gerçekleşme zamanı adet döneminden bir hafta öncesinde olabileceği gibi tam olarak adet döneminizin başlangıç tarihlerine de denk gelebilir. Bu sebepten birçok kadın implantasyon kanamasını adet dönemiyle karıştırabilmektedir.

yerleşme kanamasını adet kanamasından ayıran en önemli faktör kanamanın yoğunluğudur. Adet kanaması yerleşme kanamasına göre daha uzun sürer ve akış miktarı da daha fazladır.yerleşme kanaması ise daha çok lekelenme şeklindedir ve genellikle açık pembe / kahverengidir.Kimi zaman da kendini pembe renkli akıntı şeklinde gösterebilir. Eğer adet kanamanızın herhangi bir şekilde normalden farklı olduğunu hissediyorsanız,yoğunluğunda, süresinde bir değişiklik olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza başvurmanız ve gebelik testi yaptırmanız gerekmektedir.

benimde hiç erken gelmezdi ama ben bu ay aslan pençesi kürü uyguladım ondan diye düşünüyorum
sen ilaç yada kür uyguladınmı

progestan kullandım bıde ıncır kuruyle hayıt otu ıctım ondan mı boyle oldum acaba bebek yokmudur kıı cok umutlanmıstım bu ay: (

cnm umutlandırmak ıstemem ama asıl senın yasadıgın gebelık belırtısı gıbı ıstıyosan ınsallah vardır bebısın: )

progestan kullandım bıde ıncır kuruyle hayıt otu ıctım ondan mı boyle oldum acaba bebek yokmudur kıı cok umutlanmıstım bu ay: (

canım kürler adetimizi düzene sokuyor olabilir niye üzülüyorsun bende senin gibi adetim hep geç gelirdi eğer şimdi adet olduysam hiç üzülmem kür işe yaradı demekki diye sevinmemiz lazım bu demek oluyor ki hala umut var

benımkı adet o zamn offffffffff kafayı sıyırcammm: ((

cnm umutlandırmak ıstemem ama asıl senın yasadıgın gebelık belırtısı gıbı ıstıyosan ınsallah vardır bebısın: )

istemezmiyim inşallah öyledir ama ben yinede umutlanmak istemiyorum pkoda her türlü şeyi yaşadım
oyüzden sabır edip beklicem

ıncır-havuc kuru yumurtayı catlatmak ıcın dıye kullanmıstım gecen ay hıc adet olmadım bu ayda ben tam bebek beklerken 5gun once oldum..bu ay cok sıkı tuttuk esım kecıboynuzu falan ıctı ben oylesıne oyuzden üzüldüm heralde: (

istemezmiyim inşallah öyledir ama ben yinede umutlanmak istemiyorum pkoda her türlü şeyi yaşadım
oyüzden sabır edip beklicem

evet cnm bekle ıns vardır bebısın..bende son 10gundur okadar sey yasadım kı kasık sancısı bacakta batma gogus agrısı akıntı yogunlugu hatta kımı kadınlar gebe kalınan ayda dudakta ucuk cıkarmıs derlermıs bende ucuk bıle cıktı bıde ustuste gunlerce gordugum anlamı bebege cıkan ruyalar sımdı kanama oldu beklıyorum bakalım devam etcekmı kesılcekmı ona gore bısıler yapcam artık

bekleyelim canım belki kesilir bellimi olur burdan haberdar edelim birbirimizi merak ediyorum çok:18::18:

ben bide dişçiye gidicektim çürük dişim var böyle olunca oda kaldı şimdi korkuyorum ağrı tutarsa diye
emin olamamak çok kötü

ben bide dişçiye gidicektim çürük dişim var böyle olunca oda kaldı şimdi korkuyorum ağrı tutarsa diye
emin olamamak çok kötü

aynen cnm ya beklemek cok gıcıkkk..haberdar ederım tabıı bakalım noolcak merakla beklıyrummm cok sagol ılgın ıcın : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…