Adet gününden önce yapılan gebelik testi

Merhaba arkadaşlar benim reglime 5 gün var ama dayanamayıp test yaptım Gününden önce belli olmuyor galiba negatif gibi sonuç ama yinede belli belirsiz çizgi var umut dünyası sizce sonuç ne olur
Canım bu gebelik testi albi mi şimdi fark ettim. Bir kaç yerde yanılttığını görmüştüm. Başka gebelik testi ile dene canım

Canım bu gebelik testi albi mi şimdi fark ettim. Bir kaç yerde yanılttığını görmüştüm. Başka gebelik testi ile dene canım
Evet canım albi teşekkür ederim düşüncen için :KK36: Daha yeni düşündüğümüz için bebişi pek araştırmamıştım hangisi iyi değil :oops: Günüm geçsin öyle deneyeceğim bakalım alıp yada kan testi yaptırıp sanki adet olacakmışım gibi geliyor ağrılarım var belimde arada kasıklarıma giriyor ağrı bakalım sonuç ne olacak :KK64:

Evet canım albi teşekkür ederim düşüncen için :KK36: Daha yeni düşündüğümüz için bebişi pek araştırmamıştım hangisi iyi değil :oops: Günüm geçsin öyle deneyeceğim bakalım alıp yada kan testi yaptırıp sanki adet olacakmışım gibi geliyor ağrılarım var belimde arada kasıklarıma giriyor ağrı bakalım sonuç ne olacak :KK64:
Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu :KK69:Ağrı olur diyorlar canım. İnşallah bebeşin seninledir.

Selam kızlar ben cuma akşam üstüne doğru regl oldum bugün üçüncü günümdeyim önümüzde ki aya kaldı yeni heyecanlar bekleyişler

Bende bugün regl oldum. Diğer aya kaldı artık.
Canım ben prolaktin takibi de yaptırdığım için reglimin üçüncü günü yine sabah aç karnına kan verdim geçen ay 48 çıkan değerim bu sefer 12.25 çıktı moralim yerinde inşallah bu ay Rabbim nasip eder :dua: sende takibini yaptır inşallah yüksek değildir

Canım ben prolaktin takibi de yaptırdığım için reglimin üçüncü günü yine sabah aç karnına kan verdim geçen ay 48 çıkan değerim bu sefer 12.25 çıktı moralim yerinde inşallah bu ay Rabbim nasip eder :dua: sende takibini yaptır inşallah yüksek değildir
Çok iyi. Çok sevindim. En kısa zamanda bebişin olur inşallah hayırlısıyla

Selam kızlar, 23 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim yaklaşık 6 aydır bebek istiyoruz eşimde de bende de hiç bir sorun olmamasına rağmen gebeliği yakalayamadım bütün kontroller hormon testleri ultrasongrafiler yapıldı hsg çekilmedim sadece, ben bu ay 3 Ekim regli oldum ve 8 Ekim bitti regli bittikten iki gün sonra günaşırı çalışmalara başladık ovulasyon tarihlerini hep değerlendirdik şimdi reglime 6 gün kaldı ve içim içimi yiyor test yapmamak için zor duruyorum çok yoruldum erkenden test yapıp sonucu hüsran olmasından bu ay beni heyecanlandıran ve belirti diye adlandırdığım şey ise sürekli çişe çıkıyorum gögüslerim hafif acıyor bu şekilde benim gibi olup erkenden gebeliğin öğrenen var mı aranızda. Adetlerim çok düzenlidir ve kist miyom vs bunlar yok çok şükür her ay muayene oluyorum neredeyse

Merhaba evet ben bata 1 hafta kala ogrendim bende kaşık ve rahimde batma göğüslerinde aşırı acı vardi ama uçlarında degil genelinde vardi. Yüzümde kucuk kucuk sivilceler çıktı birde saçım yağlanmaya başladı son 3 gündür de aşırı uykum geliyor bende bunlar oldu bata 6 gun varken 2. Çizgiyi gölgeli gördüm hergun test yapiyorum simdi gitgide belirginleşiyor simdi bata 3 gun var insallahhhhh sizede bütün bekleyenlere de vardır

Eklentiler

• 1543817455726.webp
    1543817455726.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 59
Cnm benim yumurtlamadan hemen sonra belirtim olmuştu 2 gün boyunca sol kasigimda sizlama oldu hic gecmeden sonra gecti batma ve agri acıma oldu goguslerimin ucu acıdı sadece adete yakin hepsi kayboldu birde sabahlari atesimi ölçmüştüm ben normalde 35.8 felan cikardi 5 gün boyunca 36.4 ve 36.5 cikti sabah yataktan kalkmadan dil altindan ölçmüştüm ama herkesin belirtisi degisik oluyor ins vardir kuzum
Ayyy evet benim b3lirtilerimde bunlardı döllenmeyi ben sol kasığından bacağıma inen ağrıdan farkettim 2 gün ağrımıştı benimde yumurtlamadan 9 gün sonra bata 6 varken 2. Çizgiyi gölgeli gordum gitgide belirginleşiyor benimkide simdi 3 gun var bata

Merhaba evet ben bata 1 hafta kala ogrendim bende kaşık ve rahimde batma göğüslerinde aşırı acı vardi ama uçlarında degil genelinde vardi. Yüzümde kucuk kucuk sivilceler çıktı birde saçım yağlanmaya başladı son 3 gündür de aşırı uykum geliyor bende bunlar oldu bata 6 gun varken 2. Çizgiyi gölgeli gördüm hergun test yapiyorum simdi gitgide belirginleşiyor simdi bata 3 gun var insallahhhhh sizede bütün bekleyenlere de vardır
Canım yumurtlaman erken mi oldu nasıl bu kadar erken öğrendin :KK200:

Ayyy evet benim b3lirtilerimde bunlardı döllenmeyi ben sol kasığından bacağıma inen ağrıdan farkettim 2 gün ağrımıştı benimde yumurtlamadan 9 gün sonra bata 6 varken 2. Çizgiyi gölgeli gordum gitgide belirginleşiyor benimkide simdi 3 gun var bata

Saglicakla gelir ins cnm cok mutlu oldum :) senin adina

Kızlar çarşamba hastalanmam gerekiyordu hala bişey yok 6 gün öncesinden itibaren adet ağrısı gibi ağrılar girip durdu her seferinde hastalandim sandım lavaboya koştum :skandal: kasıklarım belim çok ağrıdı arada birden sancı gibi ağrı girdi bacaklarımada ağrı girdi şimdide belime ağrı girip duruyor :KK17: haftasonuda hastalanmazsam haftaiçi doktora gidicem bakalım :KK28: Bu arada adetim düzenlidir aksamaz o yüzden biraz umutluyum başka bir sıkıntı yoksa :oops:

Canım yumurtlaman erken mi oldu nasıl bu kadar erken öğrendin :KK200:
Yok normal seyrindeydi bende bilmiyorum canım batımda kan değerim 530.02 çıktı güzel ilerliyor şimdilik ama evet birçok kisiye göre erken öğrenmişim salgılanan hormonla alakalı heralde canım benim

Back
X