Adet gününe kadar hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba

Valla benim adet olacagim aksam yasadigim bel agrisi bel de yanma ve zonklama seklindeyfi. Gece uykumdan uyanmistim oyle zonkluyordu.

Bu gerçekten mi yaaaa gerçekten regl gbi mi oluyoo
Canım ben tüp bebek yaptırdim. Transfer olduktan birkaç gün sonra böyle hafif adet sancısı gibi oldu. Hafif kasıklarda ağrı oldu. Hatta adet olmaktan korktun. Transfer den sonra 5. Gün silik çizgi şeklide pozitif i gördüm.

Herkes hsg icinde oyle diyordu gercekten regl agrisi gbiyms gebeligide ole diyorlar demekki o da doğru sznde yeniyms bebis demek dogru bilgi bu. Allah saglikla kucaginiza versin bebeginizi bizlerede iyi dilekler dileyin

Şuan mide bulantım var canım hafif bi karın ağrısı öyle kasık ağrısı falan hiç yok
İşte belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Kimisinde hiç belirti olmuyor. Kimisinde bahsettiğin gibi oluyr. Ben kalp atışını duyduğumda bile midem bulanmiyordu mesela 8. Haftada n sonra başladı bulantı

Rabbim isteyen herkese versin inslaalh. Sizde tez zmanada bebeğinize kavuşun inslaalh. Ben hsg de cektirdum. anestezili. Uyanınca adet ağrısı gibi oldu canım.

Yok ya çok aşırı azdı canım benim keşke olsa ama değildi bence yarın olucam korkusu var içimde
Benim ilk gebelikte toplu iğnenin bası kadar mı sinek kadar mı ne kıpkırmızı kan gelmişti hatta akıntı seklinde olmayınca sivilce vardı da kanadı sanmıstım yarın kırmızıya döndürmeSe umut vardır

İşte belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Kimisinde hiç belirti olmuyor. Kimisinde bahsettiğin gibi oluyr. Ben kalp atışını duyduğumda bile midem bulanmiyordu mesela 8. Haftada n sonra başladı bulantı
Doğru diyorsun canım ama ben hala olacak gibi hissediyorum adeti 5-6 aydır bünye alıştı kırmızıları görmeye

Bakalım canım benim yarın da annemin orda gün var valla insan içinde olmak hiç sevmediğim şey Allah’ım hayırlısını nasip eylesin eşimde geliyor bu gece sürpriz olur umarım bize yarın da olmazsa cumartesi yapabilirim test

C. Tesi yap kafan sakinken yap kuzum ama kesinlikle sabah ilk idrarla yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…