- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
- Konu Sahibi sedaadeserhan
-
O zaman yarında bekliyim ben 16’sı çatlama olduysa 30’unda olmam gerekliBende bu ay kullanmadım son ilişki üzerine 14 gün say öyle yap testi kuzum
İşte c. Tesi yapalım kuzum yarın cuma zatenO zaman yarında bekliyim ben 16’sı çatlama olduysa 30’unda olmam gerekli
Çok çok canım çok güzeldi vallaAy ne güzel sürpriz gibi gelmiştir
O gün düğün var kuzum ya çok yoğun olucaz pazar daha serbest ama hiç belli olmaz yaniİşte c. Tesi yapalım kuzum yarın cuma zaten
Ayy rabbim banada nasip eylesinÇok çok canım çok güzeldi valla
Valla benim adet olacagim aksam yasadigim bel agrisi bel de yanma ve zonklama seklindeyfi. Gece uykumdan uyanmistim oyle zonkluyordu.Benimde evlenmeden önce ağrılı olurdu çok adetim ama evlendikten sonra ağrılı olmadı pek canım bel ağrım iki gün önce vardı ama bahçe işi yaptım ondan diye dedim bakalım beklemedeyim iki gün sonra yapıcam test olmazsam
Kahverengi mi pembe mi kız yerlesme kanaması olmasın oO gün düğün var kuzum ya çok yoğun olucaz pazar daha serbest ama hiç belli olmaz yaniof ağrımda var olacak gibi demin bi leke geldi azcık ama akıntı tarzı
Yok kuzum nasıl diyim kurt gibi incecikti hemen öyle baya akıntı değildiKahverengi mi pembe mi kız yerlesme kanaması olmasın o
Amin inşallah canım isteyen herkese nasip etsinAyy rabbim banada nasip eylesin
Bu gerçekten mi yaaaa gerçekten regl gbi mi oluyooBide ilk bebek yerleşince regl belirtisi ile aynı oluyor insan anlayamıyor
Canım ben tüp bebek yaptırdim. Transfer olduktan birkaç gün sonra böyle hafif adet sancısı gibi oldu. Hafif kasıklarda ağrı oldu. Hatta adet olmaktan korktun. Transfer den sonra 5. Gün silik çizgi şeklide pozitif i gördüm.Bu gerçekten mi yaaaa gerçekten regl gbi mi oluyoo
Herkes hsg icinde oyle diyordu gercekten regl agrisi gbiyms gebeligide ole diyorlar demekki o da doğru sznde yeniyms bebis demek dogru bilgi bu. Allah saglikla kucaginiza versin bebeginizi bizlerede iyi dilekler dileyinCanım ben tüp bebek yaptırdim. Transfer olduktan birkaç gün sonra böyle hafif adet sancısı gibi oldu. Hafif kasıklarda ağrı oldu. Hatta adet olmaktan korktun. Transfer den sonra 5. Gün silik çizgi şeklide pozitif i gördüm.
İşte belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Kimisinde hiç belirti olmuyor. Kimisinde bahsettiğin gibi oluyr. Ben kalp atışını duyduğumda bile midem bulanmiyordu mesela 8. Haftada n sonra başladı bulantıŞuan mide bulantım var canım hafif bi karın ağrısı öyle kasık ağrısı falan hiç yok
Rengi nasıldı canım ay kız bu tam yerlesme kanaması benceYok kuzum nasıl diyim kurt gibi incecikti hemen öyle baya akıntı değildi
Yok ya çok aşırı azdı canım benim keşke olsa ama değildi bence yarın olucam korkusu var içimdeRengi nasıldı canım ay kız bu tam yerlesme kanaması bencebu ay bu topic hamileler de dolsun Rabbim aminn
Benim ilk gebelikte toplu iğnenin bası kadar mı sinek kadar mı ne kıpkırmızı kan gelmişti hatta akıntı seklinde olmayınca sivilce vardı da kanadı sanmıstımYok ya çok aşırı azdı canım benim keşke olsa ama değildi bence yarın olucam korkusu var içimde
Doğru diyorsun canım ama ben hala olacak gibi hissediyorum adeti 5-6 aydır bünye alıştı kırmızıları görmeyeİşte belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Kimisinde hiç belirti olmuyor. Kimisinde bahsettiğin gibi oluyr. Ben kalp atışını duyduğumda bile midem bulanmiyordu mesela 8. Haftada n sonra başladı bulantı
Bakalım canım benim yarın da annemin orda gün var valla insan içinde olmak hiç sevmediğim şey Allah’ım hayırlısını nasip eylesin eşimde geliyor bu gece sürpriz olur umarım bize yarın da olmazsa cumartesi yapabilirim testBenim ilk gebelikte toplu iğnenin bası kadar mı sinek kadar mı ne kıpkırmızı kan gelmişti hatta akıntı seklinde olmayınca sivilce vardı da kanadı sanmıstımyarın kırmızıya döndürmeSe umut vardır
C. Tesi yap kafan sakinken yap kuzum ama kesinlikle sabah ilk idrarla yapBakalım canım benim yarın da annemin orda gün var valla insan içinde olmak hiç sevmediğim şey Allah’ım hayırlısını nasip eylesin eşimde geliyor bu gece sürpriz olur umarım bize yarın da olmazsa cumartesi yapabilirim test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?