• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gününe kadar hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba

Ya Halik Ya Musavvir Ya Bari oku kuzum her gün 100 tane bir kadın ben bu zikirler okudugu ay hamile kaldım yazmıs ben okumaya calısıyprum anlamlarına internetten bak okurken anlamını düşün Rabbim cok büyük ❤️
Midem bulanıyor galiba olucam :(( kötüyüm ya ben sanki sabah kalkınca olucam ve yine yıkılıcam son iki adetim de gündüz ağrı oldu ertesi gün oldum ondan korkuyorum şuan

Midem bulanıyor galiba olucam :KK43:( kötüyüm ya ben sanki sabah kalkınca olucam ve yine yıkılıcam son iki adetim de gündüz ağrı oldu ertesi gün oldum ondan korkuyorum şuan
İnşaAllah olmucaksın inşaAllah bebek vardır öyle düşün ben 2 gündür adet agrısı cekiyorum benimde moralım pek iyi değil cok gerginim

Kuzum ben daha olmadım ama şimdide bende yumurtalık kisti çıkmıştı ya acaba ondan mı olmadım diye korku saldım içime :KK43:(
Hayır ya hemen olumsuz düşünme basit bir kistse zaten adetle gitmiştir o. Kadınlarda ara ara olur basit kistler. Kız güne duayla başla olumsuz olma ben kendimle zaten zor başa cıkıyorum 😂

Hayır ya hemen olumsuz düşünme basit bir kistse zaten adetle gitmiştir o. Kadınlarda ara ara olur basit kistler. Kız güne duayla başla olumsuz olma ben kendimle zaten zor başa cıkıyorum 😂
Ama kuzum ben zaten bu ay muayene oldum kist var adetle atılır dedi gecikti şuan işte :( bebekten değil kistten bu belkide :((

Kızlar günaydın. Bende yeni 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Ve hiç belirtim yoktu. Sadece adet olacagim diyordum. Her zaman gibi göğüs şişme ve ağrılarım oluyor ve hafif adet sancısı başlamıştı. İhtimal vermemiştim. Ve şuan hala aynı belirtilerim devam ediyor. İğne gibi batmalar ve hafif adet sancısı. Adetim gecikmisti ki benim hep gecikir duzensiz. Öylesine bir test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.Ve adet gecikmesini bekleyin kafanıza takmayın. Ben bu ay aklıma bile getirmedim. İhtimal bile vermiyordum. Geçen ay çok takmış kendimi uzmustum. Allah'ım hepimize bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin 🤲

Ama kuzum ben zaten bu ay muayene oldum kist var adetle atılır dedi gecikti şuan işte :KK43: bebekten değil kistten bu belkide :KK43:(
Tamamda o adetle atılan kist adetin geciktirmez. Seni sallamak istiyorum kendine gel 😂 yarın test yapalım toplu bak ben burda geceleri adet sancısı cekiyorum kupkuruyum akıntımda yok ama yarın test yapıcam Allah izin verirse

Kızlar günaydın. Bende yeni 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Ve hiç belirtim yoktu. Sadece adet olacagim diyordum. Her zaman gibi göğüs şişme ve ağrılarım oluyor ve hafif adet sancısı başlamıştı. İhtimal vermemiştim. Ve şuan hala aynı belirtilerim devam ediyor. İğne gibi batmalar ve hafif adet sancısı. Adetim gecikmisti ki benim hep gecikir duzensiz. Öylesine bir test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.Ve adet gecikmesini bekleyin kafanıza takmayın. Ben bu ay aklıma bile getirmedim. İhtimal bile vermiyordum. Geçen ay çok takmış kendimi uzmustum. Allah'ım hepimize bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin 🤲
Amiiin canım. Hayırlı olsun Allah evladına hayırlı saglıklı uzun ömürler versin ❤️

Tamamda o adetle atılan kist adetin geciktirmez. Seni sallamak istiyorum kendine gel 😂 yarın test yapalım toplu bak ben burda geceleri adet sancısı cekiyorum kupkuruyum akıntımda yok ama yarın test yapıcam Allah izin verirse
Tamam kuzum yarın en geç pazar yapıcam Allah izin verirse ay salla valla be bıktım şu olumsuz düşüncelerimden

Ay ne güzel canım beniim rabbim bizlere de nasip etsin her ayın rahat geçsin ağrısız sızısız

Back
X