Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hemen test yap ozmannnnmerhaba, en geç bugün olmam lazım henüz olmadım ama merak içindeyim
hadi hemen test yap ozmannnn
Senin de günün geçmiş galiba yaptın mı test filan13 eylül bekliyorum dha olmadım
Baya erken yaptırmışsınız testi ama değer pek de umut vaad etmiyo sanki yine de umarım hamilesinizdir2 günüm var bnmde ama 3 gün önce kan verdim 0.100çok istiyorum inş olur ama değer bütün umudumu kırdı
![]()
Benimde 17 sinde ve bu 9 denemem Allahım isteyen herkese nasip eulesin inşArkadaslar herkese merhaba. Ben araniza yeni katildim Benimde 17 Eylul. 5 aydır korunmuyoruz. Her an adet olcm diye korkuyrm. 5 aydır her adet gunumde perisan oluyorum. Suana kadar hic hamilelik belirtim olmadi. Biraz mutsuzum ya olursam diye. Bu ayda hamilelik olmazsa doktora gidecegim![]()
Benimde 17 sinde ve bu 9 denemem Allahım isteyen herkese nasip eulesin inş
tamam canım bende yarın yapıcamkendimi zor tutuyorum yapmamak için bugün de geçsin de sabah idrarımla yaparım dedim çıkmazsa bahanem olmasın![]()
yapmadım dha önce 4 gün gecikmişti o yuzden garanti olsun canım en yakın arkadaşımla ikimizde istyoduk bgun o test yaptı hamileymiş.. içim bir tuaf oldu ben 1 yıldır istyorum yok heran adet olucam dye aklım gdyoSenin de günün geçmiş galiba yaptın mı test filan
Canım ben arkadaşların ısrarıyla yaptım dün idrar pozitif çıktı sonra kan yaptırdım 25.67 çıktı düşük geldi endişeliyim açıkçası yarın tekrarr test yaptırıcam bakalım artmış mıtamam canım bende yarın yapıcam
Çok zor süreçlerdeyiz yaa hamile kalmaya çalışmak ayrı bir dert kalınca değerin arttı mı kese oluştu mu ayrı bir dert.. Bende değerim düşücek kaybedicem kanmam olucak diye yüreğim ağzımda atıyoyapmadım dha önce 4 gün gecikmişti o yuzden garanti olsun canım en yakın arkadaşımla ikimizde istyoduk bgun o test yaptı hamileymiş.. içim bir tuaf oldu ben 1 yıldır istyorum yok heran adet olucam dye aklım gdyo![]()