ADET GÜNÜNÜ BEKLEYENLER BUYRUN BERABER BEKLEYELİM...

yesimxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
38
2
46
Eylül ayı adet gününü bekleyen bayanlar birlikte bekleyelim benim 18 eylül ya sizin ki ?

2 günüm var bnmde ama 3 gün önce kan verdim 0.100 :KK43: çok istiyorum inş olur ama değer bütün umudumu kırdı :(

Arkadaslar herkese merhaba. Ben araniza yeni katildim Benimde 17 Eylul. 5 aydır korunmuyoruz. Her an adet olcm diye korkuyrm. 5 aydır her adet gunumde perisan oluyorum. Suana kadar hic hamilelik belirtim olmadi. Biraz mutsuzum ya olursam diye. Bu ayda hamilelik olmazsa doktora gidecegim :(

Arkadaslar herkese merhaba. Ben araniza yeni katildim Benimde 17 Eylul. 5 aydır korunmuyoruz. Her an adet olcm diye korkuyrm. 5 aydır her adet gunumde perisan oluyorum. Suana kadar hic hamilelik belirtim olmadi. Biraz mutsuzum ya olursam diye. Bu ayda hamilelik olmazsa doktora gidecegim :KK43:
Benimde 17 sinde ve bu 9 denemem Allahım isteyen herkese nasip eulesin inş

Senin de günün geçmiş galiba yaptın mı test filan
yapmadım dha önce 4 gün gecikmişti o yuzden garanti olsun canım en yakın arkadaşımla ikimizde istyoduk bgun o test yaptı hamileymiş.. içim bir tuaf oldu ben 1 yıldır istyorum yok heran adet olucam dye aklım gdyo :(

yapmadım dha önce 4 gün gecikmişti o yuzden garanti olsun canım en yakın arkadaşımla ikimizde istyoduk bgun o test yaptı hamileymiş.. içim bir tuaf oldu ben 1 yıldır istyorum yok heran adet olucam dye aklım gdyo :KK43:
Çok zor süreçlerdeyiz yaa hamile kalmaya çalışmak ayrı bir dert kalınca değerin arttı mı kese oluştu mu ayrı bir dert.. Bende değerim düşücek kaybedicem kanmam olucak diye yüreğim ağzımda atıyo

kızlar ben adet oldum zaten neyine umutlanıyosam olmuyo işte her ay hüsran 1 yıl bitti artık eşim ve benim tahlillerimde oldu sorun yok sadece tüplerime bakılmadı oda pahalı bekleyelim dyoruz.. siz nekadardır istyosunuz cocuk

Back
X