- 28 Mayıs 2025
- 2.242
- 447
- 38
- 25
Yok arada batma gibi olup geciyor gayet iyiyim aslinda ama isteİnş canım dikkat et iş falan yapma. Kasik ağrım var mı hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok arada batma gibi olup geciyor gayet iyiyim aslinda ama isteİnş canım dikkat et iş falan yapma. Kasik ağrım var mı hala
Amin canım inşaAllah yaşın benden küçük ve dualarım seninle olacak inşaAllah beni de burdan müjdelersin en yakın zamanda.Amin kuzum cümlemizi ama bende 35 yaşındayım ve ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bana hamile kalırsın ama bebek tutunmaz dedi sıkıntı çok yani ama elhamdülillah Rabbime inanç var yoksa yaşamak zor olurdu Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin tez zamanda hayırla sağlıkla.
İnşaAllah sağlıkla yükselirCnm yaptim golge gibi cikti kan verdim 11.22 lekelenmem var diye kimyasal diyo ama progesterona baslicam bgn iki gun sonra kan vericem tekrar bakalim
Doğru düşünmüşsün canım inşaAllah gününün geçtiğini bile sonradan fark eder ve kopkoyu ikinci çizgi görürsünCidden coylecama ,netten almayı da düşünmüyorum açıkçası ,çünkü 2 ay kısa bi süre gibi görünebilir ama beni deli gibi yordu ,zihinden biraz daha toparladım yine mahfetmek istemiyorum çocukların okulu yemek iş derken mesguliyetim arttı biraz daha bedenen yorgunum ama zihnim rahatladı birazda en güzeli döngüyü farkedip beklemek geçerse belki bı test snra kan tahlili
Ben de yarın regl olacağım ama bir belirtim yok her ikisi için de :)Duruyorum öyle belirti yok ama adet öncesinde olduğu gibi duygusalım bayağı siz naptınız
Ben bugün olmadım daha ama akıntım vardı sarıBen de yarın regl olacağım ama bir belirtim yok her ikisi için de :)
Amin canım inşallah sen var mı evladınAmin canım inşaAllah yaşın benden küçük ve dualarım seninle olacak inşaAllah beni de burdan müjdelersin en yakın zamanda.![]()
Test yaptın mı ? Aaay hiç bilmiyorum kiBen bugün olmadım daha ama akıntım vardı sarıneye delalet bu
Yok canım.Amin canım inşallah sen var mı evladın
Yaptım dün kaset test negatiftiTest yaptın mı ? Aaay hiç bilmiyorum ki
Rabbim bize de hakkıyla anne olmayı ve tüm bekleyenlere nasip etsin tez zamandaYok canım.
Amin canım inşaAllah. Güzel haberi aldığında beni de mutlaka haberdar ediver olur muRabbim bize de hakkıyla anne olmayı ve tüm bekleyenlere nasip etsin tez zamanda
İnşallah canımsın yeni bir tedavi yoluna giriyorum önce sağlık sonra bebiş inşallahAmin canım inşaAllah. Güzel haberi aldığında beni de mutlaka haberdar ediver olur mu![]()
Belki geç döllenme olmuştur ondan daha çıkmamıştır. Reglin gecikir mi hiç ?Yaptım dün kaset test negatiftibi umut işte regl günü de negatif çıkmaz demi
Yok düzenlidir 1 2 gün sarkar sadeceBelki geç döllenme olmuştur ondan daha çıkmamıştır. Reglin gecikir mi hiç ?
Günün geçmiş miydiKızlar iki silik pozitif testten sonra biri awox biri predictor early burayada atmıştım sağlık ocağına gittim bugün kan sonucum hala çıkmadı kahverengi lekelenme devam ediyor ama çok afedersiniz kötü koku eşlik ediyor gibi bununla ilgili tavsiyeniz olur mu doktora git bekle gibi tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olun lütfen
Yok kuzum ya daha ben senden aliom bilgi chat gbt soralımCanlar inositol olarak inofolic kullanıyordum bugun aynı markanın hp combisini aldım bilgisi olan var mı
Bugündu beklenen reglGünün geçmiş miydi