ADET GÜNÜNÜ BEKLEYENLER BUYRUN BERABER BEKLEYELİM...

O teyzelerin agzinin payini ver canim bidahada sormuyorlarkac yillik evlisin amin ins .vakti zamani vardir elbet sabir

2 bucuk yil oldu canm. 5 aydr da deniyorduk bu ay cok umitliydm ama olmadi. Ama iste her serde bir hayr oluyormus aramizda daha buyuk sorunlar olustu once onlari cozmem gerek bu nedenle ara verecegim. O yuzden bundan sonra edecegim tek dua Allahm hayirlisini versin herkese

MERHABA ARKADASLAR

BENIM SORUM HEPINIZE; BILENINIZE YARDIMCI OLABILICEK OLANINIZA
NISAN AYINDAN BU YANA REGL TAKVIM UYGULAMASI KULLANIYORUM TELEFONUMDA TARIHLERIMI KAYIT EDIYORUM.
DOLYISIYLA NISAN AYINDAN BU YANA GECIKMELERIMDE DIKKATIMI CEKIYOR.

mayis-haziran-temmuz-agustos gecikmelerim 35-38-45 gun oldu.
suanda da 39 gun oldu halen bekliyorum.
benim bir vajinismus hikayem vardi ben bunu 15 gun once yendim ve korunmasiz iliski yasiyorum 3 seferdir.
son adet tarihim ise 14-20 agustos.
ben hamile olabilir miyim olasilik var mi buna ?
gecikme yasadigim icin yumurtlama gununu hesap edemiyorum.3 gun once kan testi yaptirdim 0.42 sonuc aldim.
onun oncesinde evde idrar testi negatif cikti.

lutfen biri beni aydinlatsin

Merhaba benimde son adet tarihim 16 agustos normalde 30 günde bir adet oluyorum ama gebelik planladigimizdan beri 32-35 günde bir olmaya başladım yani her ay bi kaç günlük gecikmeler yaşıyorum bu ayda 36. gunumdeyim fakat bu gün diğer aylardan farklı bişey oldu adet kanından farklı açık bi renk akıntı geldi üstüne görmek dedikleri olabilirmi bi fikriniz var mı???

merhabalar

adetim 17 gün geckti gelmiyo küstü bana test yaptım hamilede değiim doktora gittim bişey yok dedi kafayı yicem

MERHABA ARKADASLAR

BENIM SORUM HEPINIZE; BILENINIZE YARDIMCI OLABILICEK OLANINIZA
NISAN AYINDAN BU YANA REGL TAKVIM UYGULAMASI KULLANIYORUM TELEFONUMDA TARIHLERIMI KAYIT EDIYORUM.
DOLYISIYLA NISAN AYINDAN BU YANA GECIKMELERIMDE DIKKATIMI CEKIYOR.

mayis-haziran-temmuz-agustos gecikmelerim 35-38-45 gun oldu.
suanda da 39 gun oldu halen bekliyorum.
benim bir vajinismus hikayem vardi ben bunu 15 gun once yendim ve korunmasiz iliski yasiyorum 3 seferdir.
son adet tarihim ise 14-20 agustos.
ben hamile olabilir miyim olasilik var mi buna ?
gecikme yasadigim icin yumurtlama gununu hesap edemiyorum.3 gun once kan testi yaptirdim 0.42 sonuc aldim.
onun oncesinde evde idrar testi negatif cikti.

lutfen biri beni aydinlatsin

<5 aşağısı negatif sayılıyor üzgünüm...

Back
X