Sabah yenisi yap istersen emin olursun yasa gününü bekle aynı durumdayız bende beklemedeyim iki ay önce dört farklı marka silik çizgi verdi ama kimyasaldı bu sefer hakkımızda hayırlısı olsun
Herkese merhabalar, adetime 6 gün kala predictor ile bir test yaptım. Sonucumu paylaşıyorum, ne düşünüyorsunuz?? Hayalet çizgiyi ben mi görüyorummÜstteki bugün ilk idrar ile yaptığım test
Çizgi görüyorum benEki Görüntüle 3586693
Benim de 6 gün var adetime sizce varımdır beş dk içinde hemen çıktı böyle
umarım vardır hafif ama 6 gün var daha beklemedymmm:)Çizgi görüyorum ben
Eki Görüntüle 3586693
Bende bu sabah yaptım hayalet bir çizgi görüyorum ama umudum da yok gibi . Regle 4 gün var sizce bir şey var mıumarım vardır hafif ama 6 gün var daha beklemedymmm:)
Ya aslında regl tarihini beklemek lazım o gün olmayınca tam anlaşılmıyor aslında silikte çıksa insanin içinde şüphe oluyor hiç belli olmaz bekleyin bakalım az kalmış zatenEki Görüntüle 3586694 Eki Görüntüle 3586695
Bende bu sabah yaptım hayalet bir çizgi görüyorum ama umudum da yok gibi . Regle 4 gün var sizce bir şey var mı
Canıım benim testimin aynısı, pozitif olma ihtimali yüksek bence. Bir kan testi vermelisinnEki Görüntüle 3586693
İnşallah umarım vardırCanıım benim testimin aynısı, pozitif olma ihtimali yüksek bence. Bir kan testi vermelisinn
Yani beklemek tabi ki daha iyi, fakat ben dayanamamıştım :) regl gününe 5 gün kala kan testi yaptırmıştım şu anda da yeni olduğu için kan testi ile takip ediliyorİnşallah umarım vardırperşembe regl tarihim sence beklemelimiyim
Hcg artışınız ne durumda pekiYani beklemek tabi ki daha iyi, fakat ben dayanamamıştım :) regl gününe 5 gün kala kan testi yaptırmıştım şu anda da yeni olduğu için kan testi ile takip ediliyor
En son geçen hafta 700lerdeydi. Dünde ultrason ile kese göründüHcg artışınız ne durumda peki
MaşallahEn son geçen hafta 700lerdeydi. Dünde ultrason ile kese göründü
MaşallahBenim de dün akşam kanamam oldu bugün bitti ama yerleşme kanaması gibi de değildi bildiğin regl oldum sancılı y
Bir gün sürmesi de tuhaf geldi bana açıkçası. Umarım tez vakitte güzel haberi alırsınızMaşallahBenim de dün akşam kanamam oldu bugün bitti ama yerleşme kanaması gibi de değildi bildiğin regl oldum sancılı yani
Merhaba testi ne zaman yaptınız43.66 çıktı
43.66 çıktı
Sabah ilk idrar ile yapmıştımMerhaba testi ne zaman yaptınız
sabah mi akşam mi
Merhaba testiniz bariz pozitif yani silik bile değil net hcg artışı var inşallah sağlıkla güzel bir süreciniz olurMerhaba benimde adetime 6 gün kaldı freely test ile sabah yaptım ilk saniye belirdi ama çok yalancı pozitif gördüm sizce de öyle midir
Bu sabah da farklı bir marka ile yaptım mesela silik bile çıkmadı kafam karıştı iyiceMerhaba testiniz bariz pozitif yani silik bile değil net hcg artışı var inşallah sağlıkla güzel bir süreciniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?