Adet güününe 6 gün kala test

İnşallah cok teşekkür ederim
Sabah yenisi yap istersen emin olursun yasa gününü bekle aynı durumdayız bende beklemedeyim iki ay önce dört farklı marka silik çizgi verdi ama kimyasaldı bu sefer hakkımızda hayırlısı olsun

Herkese merhabalar, adetime 6 gün kala predictor ile bir test yaptım. Sonucumu paylaşıyorum, ne düşünüyorsunuz?? Hayalet çizgiyi ben mi görüyorumm Üstteki bugün ilk idrar ile yaptığım test

Benim de 6 gün var adetime sizce varımdır beş dk içinde hemen çıktı böyle

İnşallah umarım vardır perşembe regl tarihim sence beklemelimiyim
Yani beklemek tabi ki daha iyi, fakat ben dayanamamıştım :) regl gününe 5 gün kala kan testi yaptırmıştım şu anda da yeni olduğu için kan testi ile takip ediliyor

Maşallah Benim de dün akşam kanamam oldu bugün bitti ama yerleşme kanaması gibi de değildi bildiğin regl oldum sancılı y

Maşallah Benim de dün akşam kanamam oldu bugün bitti ama yerleşme kanaması gibi de değildi bildiğin regl oldum sancılı yani
Bir gün sürmesi de tuhaf geldi bana açıkçası. Umarım tez vakitte güzel haberi alırsınız

Merhaba benimde adetime 6 gün kaldı freely test ile sabah yaptım ilk saniye belirdi ama çok yalancı pozitif gördüm sizce de öyle midir

Eklentiler

• DCB347CA-1DD2-408F-B838-9B4DEAC19C76.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…