adet kanamasanıda azalma ve kıllanma?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır adet kanamamda ciddi azalma var 2 gün oluyorum ve miktarı çok az. Eskiden 5 gün olurdum. Bir yıl aralıklarla olmak üzere 2 kere 2 farklı doktora göründüm ikisindede hormonlarda bir sıkıntı çıkmadı. Ultrasondada herhangi bir sorun görmediklerini söyleyip gönderdiler beni.
Bu yıl çene altımda siyah kıllar çıkmaya başladı ben tekrardan gideceğim doktora. Böyle bir durum yaşayan var mı sebebi ne olabilir kızlar? Anormal değişimler var çünkü :( Bİrde istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor var mı?
Çok teşekkürler şimdiden :)

Doktor değilim ama tekrar git doktora, polikistikover olabilirsin.Dediğin durum ben de var çünkü.

Zamanında görüyorsanız adeti miltarının önemi yoktur.Çene altındaki kıllar pkodan(poli kistik over) olabilir.

Doktor değilim ama tekrar git doktora, polikistikover olabilirsin.Dediğin durum ben de var çünkü.
adet kanaman az mı seninde ? Hormon ve ultrason normal çıkınca geri gönderiyorlar beni :( tekrardan gideceğim ama yakında

Zamanında görüyorsanız adeti miltarının önemi yoktur.Çene altındaki kıllar pkodan(poli kistik over) olabilir.
zamanında görüyorum hep ama önceye görre ciddi azalmış olması endişelendiriyor beni ama bi sorundaa çıkmıyor :( Kıllanma yeni başladı tekrardan gideceğim o yüzden

Kac yasindasin? Menapozdan sonar oluyor genelde kadinlarda sert killarin cikmasi.

Dortordan baska onerebilecegim bisey yok ne yazik ki

Doğum yaptın mı hiç?
Rahim yapışıklıklarında da adet kanamasında azalma oluyormuş çünkü. Gerçi bana hormonlarla ilgili gibi geldi bu durum. Östrojen seviyesinde çok çok minik bir azalma direkt sivilce ve kıllanmaya sebebiyet verebilir demişti doktorum bana

Doğum yaptın mı hiç?
Rahim yapışıklıklarında da adet kanamasında azalma oluyormuş çünkü. Gerçi bana hormonlarla ilgili gibi geldi bu durum. Östrojen seviyesinde çok çok minik bir azalma direkt sivilce ve kıllanmaya sebebiyet verebilir demişti doktorum bana
hayır canım bekarım. Tekrardan hormonlarıma ve ultrasona baktırmamda yarar var o zaman. Peki sizce doktor çok farkeder mi hormon ölçümü ve ultrasyona bakmada

Erkeklik hormonun yükselmiş olabilir,doktora görünmelisin.

Tiroid hormonlarına bakıldı mı ç?

adet kanaman az mı seninde ? Hormon ve ultrason normal çıkınca geri gönderiyorlar beni :KK43: tekrardan gideceğim ama yakında

Mesela ben de pcos var ama hormonlarda çok az bir oynama vardı, iyiydi sonuçlar yani.Ultrasonda çıkıyor ama ilk başta pcos değil demişlerdi.

Mesela ben de pcos var ama hormonlarda çok az bir oynama vardı, iyiydi sonuçlar yani.Ultrasonda çıkıyor ama ilk başta pcos değil demişlerdi.
pcos ta hangi hormon değeri farklı çıkıyor? benim hepsi normal çıkıyor ultrasonda çok iyi diyorlar :s tekrardan farklı bir doktora daha gideceğim ama bir terslik var çünkü

merhabalar aynı durum bendede var 19 yaşındayım ve yüzümün her yerinde birsürü kıl çıktı ve boynumdada doktora gidiyorum test falan yaptırıyorum bakalım ne çıkıcak sizce bu tüyler dökülür mü ??

Back
X