Perde ameliyatından sonra adet olamama

Bende kurtajdan sonra tek damla geliyordu hangi doktora gitiysem normal dedi bana sonra doktorlari arastrdim volkan emirdar i buldum ona gitim anlatim daha bakmadan yapisiklik war dedi bana histereskopi yapti tekrar yapisti bu ay yine histereskopi oldum bidaha yapismasin diye balon stent takti sizde baska doktora bakin bnce muanede yapisiklik belli olmuyo cunku
Sizin yapışıklık tanısı rahim filmi cekilip mi konuldu evet bende 20 haftalık erken dogum yaptım kürtaj oldum kaybımın sebebi rahimdeki perdeydi sonrasında kontrollerim filan hepsi güzel geçti sadece bir kaç ay reglım düzensizleşti hormonlarım da yüksek çıktı yapışıklık yok denildi bu ay tedavi yanıt vermez ise rahim filmi çektireceğim

Sizin yapışıklık tanısı rahim filmi cekilip mi konuldu evet bende 20 haftalık erken dogum yaptım kürtaj oldum kaybımın sebebi rahimdeki perdeydi sonrasında kontrollerim filan hepsi güzel geçti sadece bir kaç ay reglım düzensizleşti hormonlarım da yüksek çıktı yapışıklık yok denildi bu ay tedavi yanıt vermez ise rahim filmi çektireceğim
Rahim filmi cekilmedi bana adetim az olunca direk doktorum rahim yapisikligi war dedi 4 ay ilac verdi adet sokturucu kulndim fayda etmedi histereskopi yapalim dedi yapti olede cikti

Rahim filmi cektirsende yine histereskopi olcan onla aciyolar yapisikligi

Back
X