adet kanaması azalan var mi doktora gittiniz mi ne dedi

mimozaasi

Sen koru rabbim meleklerimizi
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
1.376
641
Merhaba arkadaşlar son 3 4 aydır özellikle adet kanamam azaldı resmen 2 tane ped bile batmıyor son iki aydır da göğüs ağrım var bu durumu yaşayıp da bilen varsa yardım etsin lutfen

Ayni sorunlar bende de vardı. Bi kac ay bekledim duzelir diye ama duzelmeyince doktora gittigimde pkolu olduğumu öğrenmiştim. Bilmiyorum sizde PCO varmi

Belki de senin başka sebepten öyle oluyordur üzülme hemen. Peki renk olarak nasıl benimki kum gibi kahverengi yakin oluyordu

Belki de senin başka sebepten öyle oluyordur üzülme hemen. Peki renk olarak nasıl benimki kum gibi kahverengi yakin oluyordu

Benm ya ilk geldiğini belli edince veya bitince öyle kum gibi kahverengi oluyo ilk 2 gün falan geliyo diyebilirim ondan sonra inanılmaz azalıyo bitmiş gibi. Ben 2 kez klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum 2014 Aralık bide 2105 Ocak ayında. O zaman çok çok şiddetli geçti reglim acillik oldum mide bulantıları falan bide o zamandan beri göğüs ağrım da arttı sanki :KK43: ben 17 yaşından beri pco'luyum bu ay 25 yaşına gircem son zamanlarda sancılarım çok çok arttı kanamam da azaldı konu sahibinin dediği gibi.

Bende pco yok son kontrolde felan da bisi çıkmadı çok şükür ama prolaktin yüksekliği sebep oluyormuş nette baktım yarın gidecem tekrar baktiracam tüm değerlere bide hayit bitkisi varmış araştırın deneyenler çok memnun pco için özellikle doğan kuru denemekten zarar çıkmaz kanama azaldı sadece renkte bi değişiklik yok

Bende pco yok son kontrolde felan da bisi çıkmadı çok şükür ama prolaktin yüksekliği sebep oluyormuş nette baktım yarın gidecem tekrar baktiracam tüm değerlere bide hayit bitkisi varmış araştırın deneyenler çok memnun pco için özellikle doğan kuru denemekten zarar çıkmaz kanama azaldı sadece renkte bi değişiklik yok

Aaa sen ciddi misin inanmıyorum ya benm prolaktin de yüksekti ondan olabilir o zamaan ya görüyo musun :KK43:

evet olabılır bı gıt konus saglık ocaklarında bıle yapılıyor ılaçlarını tam kullanmazsan menepoza bıle goturuyor Allah korusun

X