adet kanaması azalanlar tavsiye lütfeen :(

merve-ak

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
55
22
38
kızlar sob zamanlarda adet kanamalarım az geliyor.daha öncekiler gibi değil.bütün adet belirtilerim aynı karın ağrısı göğüslerde hassasiyet..hepsi her zaman nasılsa öyle ama gelgelelim kanamalarım az.sanki hepsini atamıyorum gibi geliyor bu da rahatsızlık veriyor bana.belki de psikolojik olarak öyle hissediyorum ama nebileyim.doktorum da azalma olması normal dedi.bunca zaman durdu durdu da son 6aydır mı azalmak istedi canı anlamadım ki:KK43: sizde de oluyor mu bu kanamayı arttırmak için yaptığınız bişey var mı hani böyle sökülmesi için?

Bende sadece vbir gun oldum cok kotu bi his oluyor insanda temizlenmemis gibi ertesi ay yine az az geldi doktorumda kontrolde ben hic bahsetmedim uktrasinla bqkip asprin verdi sanirim pihtilasma birikme vardi bu ay cok iyi oldum sokuldu iyce asprin kullanabilirsiniz bi zararida yok diye biliyorum ama arastirmakta fayda var yinede

bugün ilk günüm safran içtim bakalım yarın da asprin deneyeceğim o zaman başlamazsa.asprini bir eczacı da söylemişti kullandım daha önce ama faydası olmamıştı.inşallah bu sefer olur faydası

Çok şey denedim, hangisi daha etkili oldu bilmiyorum ama sanırım hacamattan şifa buldum. Sırttan, belden, kuyruk sokumundan ve bacakların arkasından.

Canim bende de ayni durum var bebek aspirini var ya onun kani sulandirdigini biliyorum. Yarin ondan alucam bakalim.

aynı sorun bende de var 4 gün beş gün süren adetim son bir yıldır 3. günde bitiyor 4.5. günler geriye kalan kahve leke seklinde geliyor kanım az sanırım üşürüm çok kansızlıktan olabilir

bende de aynı sorun vardı uzun süredir doğum kontrol hapı kullanmakta yapıyor ben hapı bırakınca bir kaç ayda normale döndü

Gripin in iyi geldigini duymuştum bende bide dogum kontrol hapi kullaniyorsan onun etkisindende olabiliyo

kızlarne gripin kullanıyorum ne doğum kontrol hapı vücuduma giren hiç bir ilaç yok..doktor bu durumda yapçak bişey yok dedi senin yapın böyle falan..asprin de işe yaramadı soğan kürüne başladım..yapım böyle heralde ne yapayım..:) sadece son zamanlarda değişmiş olması beni düşündürdü.uygun bir vakitte iyi bir doktora gideceğim bu devlet hastanelirndeki doktorlar sanki babalarnın hayrına çalışıyorlar.

Gripin in adet söktürücü etkisinin oldugunu duydum sendeki gibi bi etkisi oldugunu sanmam ayrica stres felanda etkiler

bugün ilk günüm safran içtim bakalım yarın da asprin deneyeceğim o zaman başlamazsa.asprini bir eczacı da söylemişti kullandım daha önce ama faydası olmamıştı.inşallah bu sefer olur faydası
prolaktinin yüksek olabilir aynı sorun bendede var ve birnden oldu

X