• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanaması azlığı

maviiiikelebekkkk111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
8
0
1
34
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum kafam karıştı iyice

Ben geçen ay beklediğim regldan 6 gün erken oldum .
İlk gün kanamam azdı sonrasında düzeldi
Ardından bu ayda beklediğim regldan 1 gün önce regl oldum.
Bugün 3 günüm ama kanamam az az geliyor göğüslerim şişti regl olmadan 2 gün önce indi

Peçeteye sürdükçe geliyor
Akarsa bir kaç damla pede akıyor
Sizinde daha önce başınıza böyle bir olay geldi mi ?
Ne yapmalıyım yardımcı olabilicek var mı aramızda ?

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum kafam karıştı iyice

Ben geçen ay beklediğim regldan 6 gün erken oldum .
İlk gün kanamam azdı sonrasında düzeldi
Ardından bu ayda beklediğim regldan 1 gün önce regl oldum.
Bugün 3 günüm ama kanamam az az geliyor göğüslerim şişti regl olmadan 2 gün önce indi

Peçeteye sürdükçe geliyor
Akarsa bir kaç damla pede akıyor
Sizinde daha önce başınıza böyle bir olay geldi mi ?
Ne yapmalıyım yardımcı olabilicek var mı aramızda ?
Benzer durumu yaşıyorum soruyu takip etmek için cevap vermek istedim😊

Benzer durumu yaşıyorum soruyu takip etmek için cevap vermek istedim😊
Ben de şu an reglim aynı şeyi yaşıyorum,2 gündür sadece tuvalatte silince kanama görünüyor, yalnız şunu ekleyeyim geçen aydan önceki ay da böyle olmuştu ben doktora gittim. Yedi santim basit kist varmış. Ondan sonra bir ara kanama yaşadım, en son geçen ay normal gününde ve miktarında adet olunca sevinmiştim. Bu ay yine aynı şey oldu hiç kanamam yok. Benimkini muhtemelen kist böyle yapıyor.

Ben de adet azalmasıyla gitmiştim doktora ve prolaktin değerimin yüksek olduğunu öğrendim. Bence devam ederse bir dahaki adetinizin 2. gününde kan tahlili verin, bazen olabiliyor hormonlarda oynamalar

Ben de şu an reglim aynı şeyi yaşıyorum,2 gündür sadece tuvalatte silince kanama görünüyor, yalnız şunu ekleyeyim geçen aydan önceki ay da böyle olmuştu ben doktora gittim. Yedi santim basit kist varmış. Ondan sonra bir ara kanama yaşadım, en son geçen ay normal gününde ve miktarında adet olunca sevinmiştim. Bu ay yine aynı şey oldu hiç kanamam yok. Benimkini muhtemelen kist böyle yapıyor.
Cok geçmiş olsun size de
Benim başıma ilk defa geliyor böyle bir durum
İstanbul’da oturuyorum normalde ama şehir dışından gelmiştim ondan dolayı mı oldu diye düşündüm gebeliği hemen ekarde ettim zaten çünkü beklenen adet günümden 1 gün önce oldum kanım yine pede akıyor ama az az

Ben de adet azalmasıyla gitmiştim doktora ve prolaktin değerimin yüksek olduğunu öğrendim. Bence devam ederse bir dahaki adetinizin 2. gününde kan tahlili verin, bazen olabiliyor hormonlarda oynamalar
Çok teşekkür ederim geçen ay 6 gün etken olmuştum .
Bu ayda böyle oldu bende endişelendim neden diye acaba bir sonraki adetim de böyle olursa muhakkak doktora giderim

Ben ultrason falan da çektirdim doktor bir şey yok dedi bana senin ki kistten kaynaklı olabilir

Back
X