• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanaması azlığı

Resmen beni anlatmışsınız,yukarda da söyledim 2 ay önce kahverengi camur gibi sadece tuvalette gelen akıntı gibi regl oldum,peşine ara kanama,7 cm koca bi kist varmış.Bu ay yine sökülemedi kahverengi lekenlenme ile bitti reglim.Napıcam bilmiyorum
kistin türü belli mi , gitti mi duruyo mu

adet miktarınız arttı mı peki ,lekelenme ile başlıyor mu
Kist için ilaç kullandınız mı
Ulrasonda mı bakıldı mr de mi
Adet miktarım kistten önceki dönemlere döndü,sadece ultrasonla bakıldı bi de ca değerlerine bakıldı kan tahlilinde.İlaç kullanmadım basit kist olduğu için kendi erimesini bekledik

Adet miktarım kistten önceki dönemlere döndü,sadece ultrasonla bakıldı bi de ca değerlerine bakıldı kan tahlilinde.İlaç kullanmadım basit kist olduğu için kendi erimesini bekledik
Çok teşekkür ederim ,kahve çamur gibi oluyordu değil mi kanama ,tam sökülmüyor tuvalete oturunca geliyor sadece ,1 ped bile dolmuyor ve kasıkta batma oluyor 1 senedir .. ne hikmetse hepsi strestir normaldir ,1 damla kanamayı bile adet sayıyoruz takma kafaya diyorlar 😒

Çok teşekkür ederim ,kahve çamur gibi oluyordu değil mi kanama ,tam sökülmüyor tuvalete oturunca geliyor sadece ,1 ped bile dolmuyor ve kasıkta batma oluyor 1 senedir .. ne hikmetse hepsi strestir normaldir ,1 damla kanamayı bile adet sayıyoruz takma kafaya diyorlar 😒
Yaklaşık 3-4 aydır aynı sorunu yaşıyorum memelerim şişti hassasiyeti zaten çok kötü🥹 Doktorlara gittim defalarca hepsi bir damla kanı bile âdet sayıyoruz diyorlar. Öncesinde 7 gün olurdum dolu dolu geçerdi şimdi günde bir ped bile dolmuyor şaka gibi bir olay ya ve bütün döngüm bozuldu

Benim regl zaten 2 senedir berbat ama bu dediğiniz durumu yaşadım geçen ay. 5 cm kistim varmış ve östrojen dengem bozulmuştu çok yüksek çıkmıştı östrojenim. Şimdi bir takviye verdi güvendiğim bir eczacı ve bu ay ostrojen normal seviyeye geldi ama onunla alakalı mıdır bilmiyorum
Takviye olarak ne kullanmıştınız söyler misiniz rica etsem 🙏🏻🥺

Reglim azaldığı için amh bakılmıştı bir tık düşmüş bilginize
Amh ile ilgili değil benimki ..
Yaklaşık 3-4 aydır aynı sorunu yaşıyorum memelerim şişti hassasiyeti zaten çok kötü🥹 Doktorlara gittim defalarca hepsi bir damla kanı bile âdet sayıyoruz diyorlar. Öncesinde 7 gün olurdum dolu dolu geçerdi şimdi günde bir ped bile dolmuyor şaka gibi bir olay ya ve bütün döngüm bozuldu
Benim memede fibroadenom kistleri var ,sizde de olabilir belki
O kadar umursamazlar ki 1 senedir gelip gidiyorum hepsi geçiştiriyor ya artık gidesim de gelmiyor. Var bişeyler..benim de önceden gelirdi adetim ,şimdi bi ped bile dolmuyo çamur gibi görüntüsü
Kendilerinin de başına gelir inşallah geçiştirenlerin😄
renkli ultrason ve mr sart bu gidişle ca-değerleri de

O kadar umursamazlar ki 1 senedir gelip gidiyorum hepsi geçiştiriyor ya artık gidesim de gelmiyor. Var bişeyler..benim de önceden gelirdi adetim ,şimdi bi ped bile dolmuyo çamur gibi görüntüsü
Teşekkür ederim canım 🙏🏻🥲

Meme ultrasonu çektirdim hiç bir şey çıkmadı inanın bilmiyorum ama tekrar isteyecem ultrason çünkü canım çok yanıyor böyle gün içinde cıs cıs batıyor gibi oluyor elektrik çarpması gibi

Back
X