Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adet görüp de hamile kalan var mı? Ben doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım ama bu ay gebelik beklerken adet oldum ama bulantım var ve gebe gibi hissediyorum. Olabilir mi acaba?
Arkadaşlar adet görüp de hamile kalan var mı? Ben doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım ama bu ay gebelik beklerken adet oldum ama bulantım var ve gebe gibi hissediyorum. Olabilir mi acab
Ayni olay bendede oldu bende hamilelik beklerken adetim geldi ama ayni sendeki gibi 4 gün sadece. Normalde 7 gün sürer az cok.. ama suan kesildi. Ama o 4 gün icerisinde 2 gün tam geldi gerisi az az.
Ben bu sabah test yaptim kafami rahatlatmak icin, negatif cikti. Yani benim bu olay banada tuhaf geldi .
Ayreten bendede böyle kasiklarimda bi kasilma oluyor arada o yüzden biraz süphe ettmistim .. yoksa belki derdim olsun bu sefer demek az geldi.. ama hic de böyle az gelmemisti