Çikolata kisti hamilelik

ilginyilmaz04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
45
0
1
21
Arkadaşlar ben 8 aydır evliyim hiç korunmadık idrar yolu enfeksiyonum bitmiyor diye doktora gittik ve sağ yumurtalığımda çikolata kistim olduğunu söyledi 2,5 cmdi doğum kontrol hapı kullandım 1 ay kontrole gittim 3,5 cm olmuş doktor gerek yok kullanma iyi gelmiyor demişti bıraktık hsg çektir dedi devletteki doktorum özele gittim bide oda yaşın genç kolay bir işlem degıl en azından 1 sene dolmasını bekle hem ağrılı bir işlem hemde yumurtalarını etkiliyor dedi çektirmedim o yüzden bende en son 3 cmdi hiç birsey kullanmadan yapmadan hamile kalan var mı çok istıyorum çünkü

Arkadaşlar ben 8 aydır evliyim hiç korunmadık idrar yolu enfeksiyonum bitmiyor diye doktora gittik ve sağ yumurtalığımda çikolata kistim olduğunu söyledi 2,5 cmdi doğum kontrol hapı kullandım 1 ay kontrole gittim 3,5 cm olmuş doktor gerek yok kullanma iyi gelmiyor demişti bıraktık hsg çektir dedi devletteki doktorum özele gittim bide oda yaşın genç kolay bir işlem degıl en azından 1 sene dolmasını bekle hem ağrılı bir işlem hemde yumurtalarını etkiliyor dedi çektirmedim o yüzden bende en son 3 cmdi hiç birsey kullanmadan yapmadan hamile kalan var mı çok istıyorum çünkü
Aslında çok büyük olmadığı için müdahele gerektirmiyor şuan için. küçük olduğu için engel de olmaz büyük ihtimalle evet yeni evlenen çiftlerde 1-1.5 sene beklemek gerekiyor normal karşılanıyor çünkü bence hemen hsg ye yönelme akışına bırak en azından 1 senen dolana kadar. Hsg ben de çektirdim ağrılı diyen de var ağrı hissetmeyen de ama ben anestezili çektirdim o nedenle ağrı sızı hissetmedim. Kötü bir etkisi yok o yönden korkma

4 cm çikolata kistiyle hamile kaldım ben. Sağ yumurtalığımdaydı kist sizin nerde bilmiyorum ama hamile kalma şansını düşürüyor ama bence tamamen ortadan kaldırmıyor.

Back
X