adet kanım az geliyor

mazidekikedi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
8
ergenliğimin başlarında her gün 1 ped doldururdum sonra düzensiz olmaya başladı aylarca olmadı (sınav stresinden ve hareketesizlikten olabilir) üniye başladığım zaman düzensizdim sonra düzene girdim ama 3 gün sürüyor anca 1 ped doluyor. reglim düzenli hormonlarım da normal (?), doktora gittim adet söktürücü vermişti onu kullanmadım. 21 yaşındayım doktor niye geldin falan dedi dkfndlfmdlfmfmf pcos da yok acaba başka bi doktora mı gitsem yoksa kurcalamasam mı bilmiyorum🥲

ergenliğimin başlarında her gün 1 ped doldururdum sonra düzensiz olmaya başladı aylarca olmadı (sınav stresinden ve hareketesizlikten olabilir) üniye başladığım zaman düzensizdim sonra düzene girdim ama 3 gün sürüyor anca 1 ped doluyor. reglim düzenli hormonlarım da normal (?), doktora gittim adet söktürücü vermişti onu kullanmadım. 21 yaşındayım doktor niye geldin falan dedi dkfndlfmdlfmfmf pcos da yok acaba başka bi doktora mı gitsem yoksa kurcalamasam mı bilmiyorum🥲
Benim de ilk gün az geliyor ilk gece ve 2.gün yoğun sonra 3.gün yine az. sonraki 3 gün de günlük ped yetecek kadar az geliyor.

Başka doktora daha görün rahatsız oluyorsan

21 yaşında olup doktora gitmenizin anormal bir tarafı yok ki? Başka bir doktora görünün.

benim de kanama miktarım eskiye kıyasla çok azaldı. geçen sene doktora gittiğimde düzensizlik problemim de olduğundan üstünde çok durmadılar, bu sene başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. bu arada günde bir ped doldurmak da çok değil, belki şimdi de anormal bir durum yoktur düzenin böyledir

Back
X