Adet kanım kahverengi geliyor sizce gebe miyim

elmin22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
5
0
1
25
Merhaba arkadaşlar
Tam adet günümde ağrısız kahverengi akı tı gelmeye başladı çok az ve lekenme şeklinde dayanamayıp ikinci gün gebelik testi yaptım ama negatif 4 gün oldu kahverengi lekenme devam ediyor , inşallah hamileyimdir sizce nedir ?

Merhaba arkadaşlar
Tam adet günümde ağrısız kahverengi akı tı gelmeye başladı çok az ve lekenme şeklinde dayanamayıp ikinci gün gebelik testi yaptım ama negatif 4 gün oldu kahverengi lekenme devam ediyor , inşallah hamileyimdir sizce nedir ?
Yumurtlamayı ne zaman gördün biliyormusun?

Hani yumurtlama günlerimiz oluyor ya. Takvim ya da ovülasyon testi kullanmıyormusun?
Anladım şimdi hayır yumurtlama günüm değildi yumurtlama günümden 1 hafta sonra oldu eşimle çocuk istiyoruz yerleşme kanaması yazıyor ama 4 gündür devam ediyor artık ümidim kesildi

Anladım şimdi hayır yumurtlama günüm değildi yumurtlama günümden 1 hafta sonra oldu eşimle çocuk istiyoruz yerleşme kanaması yazıyor ama 4 gündür devam ediyor artık ümidim kesildi
Yumurtlama dönemini değerlendirmediysen gebelik yoktur canım. Yumurta çatlayıp salınımından sonraki ömrü 24 saat. O günü ve öncesini değerlendirmen lazım

Bence yumurtlama günlerinizi takip edip değerlendirin. Sanırım tam bilmiyorsunuz. Regl takibi için olan Uygulamalarda gösteriyor

Merhaba arkadaşlar
Adetiniz sökülecektir muhtemelen daha önce başımı geldi. Çocuk düşünüyorsanız ovülasyon testi kullanın şansınız artar

Back
X